Vica Blochina, PETRECERE la 40 de ani ca la 20, cu ocazia zilei de naştere GALERIE FOTO

Vica Blochina a împlinit recent frumoasa vârstă de 40 de ani. Pentru că motivul era unul cât se poate de important şi de special, fosta iubită a lui Victor Piţurcă nu s-a mai uitat la bani şi a organizat o petrecere de pomină, chiar la malul mării.

RomaniaTV.net
10 aug. 2015, 09:05

Cu ocazia zilei de naştere, Vica Blochina a decis să îşi invite cei mai apropiaţi prieteni la o super petrecere organizată chiar de ea, la malul mării.

Petrecerea a avut loc la Costineşti, în noaptea de sâmbătă spre duminică şi participanţii au fost 20 de prieteni apropiaţi. Printre aceştia s-au numărat, atât „sora” Cristina Cioran, dar şi „fratele” Dan Helciug, de care s-a apropiat în timpul show-ului „Ferma Vedetelor”.

Startul distracţiei s-a dat imediat după asfinţit, însă petrecerea s-a încins abia după ce sărbătorita şi invitaţii ei au golit câteva pahare. Cum atmosfera devenise una fierbinte, Vica Blochina şi câţiva dintre amicii săi au făcut o baie pe cinste în piscina locaţiei, renunţând la haine, fără pic de jenă. Mai mult decât atât, vedeta a decis să nu taie tortul, ci să muşte din el.

Ca să nu existe niciun fel de speculaţii, Vica Blochina a postat mai apoi pe pagina sa de Facebook toate fotografiile de la petrecerea sa, unde s-a distrat ca o adolescentă.

Citeşte şi  Cum arăta Vica Blochina acum 9 ani. Transformare incredibilă. FOTO