Vica Blochina, petrecere fastuoasă de ziua ei de naștere. Vedeta a împlinit 46 de ani FOTO

Vica Blochina a dat o petrecere fastuoasă cu ocazia zilei sale de naștere. La 46 de ani, blondina afișează un trup demn de invidiat și se distrează ca o adolescentă.

09 aug. 2021, 09:39

Vica Blochina, petrecere fastuoasă de ziua ei de naștere. Vedeta le-a arătat fanilor ei, pas cu pas, tot ce a făcut la împlinirea a 46 de ani.

Vica Blochina, petrecere fastuoasă de ziua ei de naștere

Fosta amantă a lui Victor Pițurcă ziua a început extrem de bine, cu sute de urări din partea prietenilor și apropiaților. Spre seară, Vica și-a chemat make-up artistul acasă pentru a pune la punct un machiaj cât mai festiv. După ce s-a transformat într-o adevărată divă, vedeta și-a luat prietenele și a plecat către locația aleasă pentru petrecerea aniversară, scrie SpyNews.

Vica Blochina s-a filmat și și-a filmat prietenele, apoi a pus momentul pe InstaStories. Ajunsă la restaurant, fosta prezentatoare tv a avut o întâlnire cu Mihai Mitoșeru. Aceasta l-a sărutat cu foc pe obraz, lăsându-i urme de ruj și a ținut să le arate tuturor isprava sa. Cei doi sunt prieteni buni de ani de zile. „Eu dau tot ce e mai bun pentru bărbați și pentru prietenii mei”, a glumit Vica Blochina.

Vica Blochina, trădată de cea mai bună prietenă. „S-a culcat cu fostul meu iubit”

La petrecere au fost invitate multe vedete și mulți oameni de televiziune. Chiar dacă a recunoscut că a fost trădată de prieteni în ultimul an, vedeta încă are o mulțime de persoane care îi sunt alături în astfel de momente.