Vica Blochina, propunere indecentă de la un bărbat pe Instagram: „Îţi dau 20.000 de euro, dar rămâne între noi”. Cum a reacționat fosta amantă a lui Victor Piţurcă

Vica Blochina, o fostă dansatoare originară din Lituania, este stabilită în România de aproximativ 30 de ani, unde a devenit cunoscută după ce timp de 16 ani i-a fost amantă antrenorului Victor Pițurcă, alături de care are și un băiat, pe Edan.

05 iun. 2023, 23:38
Vica Blochina, propunere indecentă de la un bărbat pe Instagram: „Îţi dau 20.000 de euro, dar rămâne între noi”. Cum a reacționat fosta amantă a lui Victor Piţurcă

Vica Blochina, propunere-şoc de la un bărbat pe Instagram. Recent, aceasta a dezvăluit că a primit o propunere neașteptată de la un bărbat, pe Instagram.

„Eu sunt… Îmi pare bine! Te știu din vedere. Vreau să îți propun ceva, dar nu vreau să te superi. Vreau să fiu direct. Îți dau 20.000 de euro pentru o noapte. Totul rămâne între noi. Îți dau toți banii înainte. Cash sau transfer bancar. Și acum îți pot face transfer dacă vrei. Nu află nimeni nimic. Nu vreau să te superi, dar am zis să fiu direct. Totul rămâne între noi. Și acum îți pot face transfer dacă vrei. Nu trebuie să faci nimic până nu primești banii. În cinci minute ai banii în cont dacă vrei”, este mesajul primit de Vica Blochina.

Aceasta a făcut public mesajul alături de replica „Uite unde era milionarul… și eu Mikonos, Mikonos!”.

Citeşte şi: Vica Blochina, mărturisiri cu lacrimi în ochi despre cum o umilea Victor Pițurcă. „Aveam 19 ani, m-a manipulat”

Citeşte şi: Vica Blochina, declaraţie de dragoste în direct pentru Piţurcă: „L-am iubit foarte mult, este iubirea vieţii, cu toată umilința pe care mi-a dat-o”

Vica Blochina, care s-a născut în Lituania, a ajuns în România înainte să împlinească 18 ani. A dansat la celebrul bar Melody din București, acolo unde l-a și cunoscut pe Victor Pițurcă: „El mi-a marcat viața, el, singurul om din viața asta care mi-a marcat viața.De ce spun că a fost o alegere proastă? Pentru că eu nu mulgeam vaca, nu făceam curat la el, el m-a cunoscut drept cea mai mișto dansatoare, balerină din Melody, care era dorită de orice bărbat în momentul ăla. Și erau 60% din oamenii care veneau la barul ăla care își doreau să iasă cu mine la masă și stăteau la coadă și dintre toți acei milionari care îmi aduceau Rolls Royce cadou și eu am râs de el, care veneau, oamenii cunoscuți cărora nu le spun numele că nu are sens. Eu am ales un bărbat, pentru care oamenii m-au judecat, un om însurat, cu doi copii și nu cel mai bogat, dacă eram eu așa materialistă. Tu ce crezi că i-a spus acest om unui copil de 19 ani? Că eu m-am ales cu aceste bube pe cap și să rămân amantă următorii 16 ani de zile pentru acesta în România. Eu am fost lângă el și l-am iubit foarte mult, cu toată umilința pe care mi-a dat-o”.