Vica Blochina, declaraţie de dragoste în direct pentru Piţurcă: „L-am iubit foarte mult, este iubirea vieţii, cu toată umilința pe care mi-a dat-o”

Vica Blochina a fost amanta lui Victor Pițurcă timp de 16 ani, iar din relația lor a rezultat un băiat pe nume Edan. Vedeta a făcut noi dezvăluiri despre relaţia cu fostul selecţioner.

28 mai 2023, 23:56

Vica Blochina a fost amanta lui Victor Pițurcă timp de 16 ani, iar din relația lor a rezultat un băiat pe nume Edan. Acel moment în care cei doi s-au cunoscut, Vica Blochina era încă o adolescentă, de 19 ani, ce dansa la un cunoscut bar din București, iar Victor Pițurcă era căsătorit și avea doi copii.

Deși 16 ani au fost fericiți, fostul selecționer nu a vrut niciodată să divorțeze de soția sa, lucru ce a rănit-o extrem de mult pe fosta balerină și ce a îndreptat-o în brațele altui bărbat. Vica Blochina a decis să îl înșele din răzbunare pe fostul selecționer de mai multe ori, cu bărbați care îi erau superiori acestuia.

Vica Blochina a povestit în trecut că ruptura dintre ei a intervenit în momentul în care Victor Pițurcă a jignit-o într-un cazinou, de față cu toată lumea.

Vica Blochina are probleme după ce și-a tăiat stomacul: „Recuperarea necesită răbdare”

Momentul în care Vica Blochina i-a spus lui Victor Pițurcă că este însărcinată, acesta a decis să se despartă de ea, iar pentru că fostul selecționer nu și-a dorit să-și recunoască fiul, blondina i-a intentat proces de paternitate acestuia, recunoscând în cele din urmă că Edin este băiatul său.

După cei 16 ani de relație dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă, fosta balerină nu a mai avut relații serioase, iar mulți oameni încă cred că marea iubire din viața acesteia a fost fostul selecționer, iar în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, admiratorii acesteia vor afla adevărul.

Este Victor Pițurcă iubirea vieții dumneavoastră?, aceasta a fost întrebarea cu numărul unsprezece la care Vica Blochina a răspuns.

„Este. A fost o poveste în așa fel de la Doamne Doamne, nu știu ce să zic, a fost una proastă în viață. El mi-a marcat viața, el, singurul om din viața asta care mi-a marcat viața. De ce spun că a fost o alegere proastă? Pentru că eu nu mulgeam vaca, nu făceam curat la el, el m-a cunoscut cea mai mișto dansatoare, balerină din Melody, care putea avea orice bărbat în momentul ăla.

Vica Blochina, adevărul despre relațiile cu bărbații din viața ei, după Victor Pițurcă: „Îmi plăcea să mă răzbun. Îi vedeam că suferă și îmi plăcea”

Și erau 60% din oamenii care veneau la barul ăla care își doreau să iasă cu mine la masă și stăteau la coadă și, dintre toți acei milionari care îmi aduceau Rolls Royce cadou, și eu am râs de el…veneau, oamenii cunoscuți cărora nu le spun numele, că nu are sens.

Eu am ales un bărbat, pentru care oamenii m-au judecat, un om însurat, cu doi copii și nu cel mai bogat, dacă eram eu așa materialistă. Tu ce crezi că i-a spus acest om unui copil de 19 ani? Că eu m-am ales cu aceste bube pe cap și să rămân amantă următorii 16 ani de zile pentru acesta în România. Eu am fost lângă el și l-am iubit foarte mult, cu toată umilința pe care mi-a dat-o.”

Vica Blochina și Victor Pițurcă au format un cuplu timp de 16 ani și au împreună un băiat, pe care bărbatul nu l-a recunoscut. Procesul de paternitate a luat sfârșit în noiembrie 2012. Atunci, instanța a decis ca fostul selecționer să plătească o pensie alimentară de 8.600 de euro lunar pentru băiețelul pe care acesta îl are cu fosta balerină.

Dezvăluirile au fost făcute în cea mai recentă ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, moderată de Denise Rifai și difuzată exclusiv la Kanal D.