Vica Blochina s-a îngrăşat enorm şi a ajuns de nerecunoscut! Au prins-o anii din urmă iar la 46 de ani arată mult mai rău în realitate decât pe Instagram! FOTO

Vica Blochina a fost prezentă în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre viaţa sa. Fosta amantă a lui Victor Piţurcă a surprins cu apariţia sa, una total diferită faţă de imaginile de pe reţelele sociale.

16 nov. 2021, 11:41

Vica Blochina s-a îngrăşat enorm şi a ajuns de nerecunoscut! Fosta amantă a lui Victor Piţurcă a surprins prin kilogramele în plus, vizibile evident pe silueta care altădată era de invidiat!

Vica Blochina s-a îngrăşat enorm şi a ajuns de nerecunoscut

La 46 de ani, Vica Blochina este total schimbată faţă de cum arăta acum câţiva ani. Doar pe reţelele sociale, acolo unde de obicei vedetele apelează la filtre, lituanianca mai aminteşte de imaginea fostei amante a lui Victor Piţurcă!

Vica Blochina, acuzată că e amanta lui Laurențiu Reghecampf. Blondina a făcut lumină imediat: A apărut un articol în ziar, am sunat-o și pe Anamaria Prodan!

De altfel, la emisiune, Vica Blochina tocmai despre Victor Piţurcă a vorbit, şi nu de bine! A lansat noi acuzații la adresa fostului ei partener, pe care l-a acuzat că nu a ajutat-o deloc atunci când era însărcinată cu fiul lor, Edan. „Am avut momente foarte grele financiar. Când am fost însărcinată, eu nu am avut bani de mâncare. Am vândut mașina ca să pot să merg la spital să nasc. Nu am avut bani de chirie atunci. Am vândut tot! Din partea lui Piți nu am avut niciun ajutor”, a spus Vica Blochina, care a recunoscut că îi pare rău de ce a făcut, îi cere scuze chiar și soției lui Victor Pițurcă, Maria: „Pe copiii mei i-aș învăța să nu aibă o relație cu un bărbat însurat. E foarte greu, trebuie să-ți asumi. Acum îmi pare rău, poate am rănit multă lume. Mi-aș cere scuze de la soția lui Piți acum!”.

Dezastru pentru Vica Blochina! Evacuată din apartament din cauza datoriilor la întreținere. Restanță de peste 100 de milioane de lei

Originară din Lituania, Vica Blochina e stabilită în România de mai bine de 20 de ani. În tinerețe, aceasta a fost balerină la Clubul Melody din București, acolo unde l-a cunoscut pe Victor Pițurcă. Pe vremea aceea ea avea doar 20 de ani, iar el, 39 și era căsătorit. S-au îndrăgostit și au trăit o intensă poveste de iubire, timp de 16 ani.