Vica Blochina, un nou atac devastator la adresa Oanei Roman. „Nu fac orice pentru bani!”

Vica Blochina și Oana Roman au fost prietene foarte bune, dar relaţia s-a deteriorat după un conflict dur, petrecut atunci când s-au întors dintr-o vacanță în Egipt.

17 nov. 2021, 09:52
Vica Blochina, un nou atac devastator la adresa Oanei Roman. „Nu fac orice pentru bani!”

Vica Blochina, un nou atac devastator la adresa Oanei Roman. Vica Blochina o atacă din nou pe Oana Roman, la scurt timp după conflictul apărut atunci când s-au întors dintr-o vacanță în Egipt. Vica Blochina o acuza la vremea respectivă pe Oana Roman că s-ar fi folosit de ea în concediu și ar fi avut și un comportament total neadecvat cu angajații hotelului la care au stat cazate.

Vica Blochina, un nou atac devastator la adresa Oanei Roman

Acum, Vica Blochina a făcut dezvăluiri neașteptate în emsiuunea lui Cătălin Măruţă. După ce a povestit despre vacanța de lux în Thailanda, fosta amantă a lui Victor Piţurcă a spus că muncește foarte mult pentru ceea ce are și lovește în fosta ei prietenă, făcând referire că Oana Roman ar pleca în vacanțe pe barter!

Vica Blochina s-a îngrăşat enorm şi a ajuns de nerecunoscut! Au prins-o anii din urmă iar la 46 de ani arată mult mai rău în realitate decât pe Instagram! FOTO

„Acum plec în Thailanda o lună și vreau să fiu asistenta ta de la distanță. Merg cu mai mulți prieteni. Nu sunt materialistă. Îmi place viața confortabilă, dar nu fac orice pentru bani. Muncesc foarte mult. Nu ar fi rău să fie așa cum crezi. Cum ai vrea să fiu, ca Oana Roman, pe barter? Am bani munciți și îmi permit. Ce nu îmi permit, își permite iubitul. Muncesc mult, nu stau acasă, plec dimineața și stau până seara târziu. Am noroc, nu îmi plac bărbații fără bani. Eu nu mă prefac, nu știu, nu îmi place”, a declarat Vica Blochina.