Vicepremierul Gabriel Oprea, ÎNTÂLNIRE-FULGER cu Klaus Iohannis la Cotroceni

Preşedintele Klaus Iohannis s-a întalnit, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu vicepremierul Gabriel Oprea. Discuţiile au durat aproximativ 15 minute, relatează România TV. Întâlnirea a avut loc în contextul în care, joi, vor avea loc negocieri ale liderilor politici pe tema Codului Fiscal, retrimis în Parlament de preşedinte. 

26 aug. 2015, 11:11
Vicepremierul Gabriel Oprea, ÎNTÂLNIRE-FULGER cu Klaus Iohannis la Cotroceni

Vicepremierul Gabriel Oprea a stat aproximativ 15 minute la Palatul Cotroceni, iar tema principală de discuţie ar fi fost noul Cod Fiscal retrimis pentru reexaminare Parlamentului de către Klaus Iohannis.

Citeşte şi: Vasile Blaga: În actuala conjunctură politică, Gabriel Oprea are un rol important

După întâlnirea-fulger pe care au avut-o cei doi lideri politici, Gabriel Oprea a plecat în secret, ieşind pe o poartă diferită faţă de cea pe care intrase, din dorinţa de a evita atenţia presei, potrivit România TV.

Relaţia dintre Klaus Ioahnnis şi Gabriel Oprea a devenit una mai apropiată după ce acesta din urmă l-a înlocuit pe Victor Ponta la şefia Guvernului.

Vicepremierul Gabriel Oprea a fost şi săptămâna trecută în vizită la Palatul Cotroceni când s-a discutat tot despre Codul fiscal.