Vicepreşedinte ALDE: Prietenul lui Coldea a încercat să preia conducerea şedinţei Camerei Deputaţilor

Publicat: Miercuri, 05 Decembrie 2018 18:21 // Actualizat: Miercuri, 05 Decembrie 2018 18:21 // Sursa: romaniatv.net

Deputatul Marian Cucşa, vicepreşedinte ALDE, spune că Marilen Pirtea, prietenul fostului prim-adjunct al SRI, Florian Coldea, a încercat să preia miercuri conducerea şedinţei Camerei Deputaţilor.

 

"Scandalul de astăzi din Camera Deputaților îmi ridică cel puțin un semn de întrebare. Opoziția a încercat pe toate căile să forțeze schimbarea de la conducerea Camerei Deputaților a domnilor Liviu Dragnea și Florin Iordache. Modul în care s-au derulat evenimentele pare să fie un plan bine ticluit. Totul părea un haos, până când deputatul PNL Marilen Pirtea a încercat să preia conducerea ședinței din Cameră", susţine Marian Cucşa, într-un comunicat de presă.

"Pe scurt, după o pauză de consultări de 20 de minute, deputaţii au reluat şedinţa de plen, iar primul vorbitor care a mers la tribună a fost liberalul Marilen Pirtea care a cerut, în calitatea sa de vicepreședinte al Camerei, supunerea la vot a prelungirii șednței cu încă o oră. Evident, acestuia i s-a atras atenţia că nu el conduce şedinţa, iar în final ședința a fost închisă.
Problema apare abia acum. În timpul ședinței, un alt vicepreședintele Camerei Deputaților, Carmen Mihălcescu, a fost chemată de DNA exact în momentul în care opoziția a încercat să pună pe ordinea de zi cererile de revocare ale lui Liviu Dragnea de la șefia Camerei Deputaților, precum și a vicepreședintelui Florin Iordache", a relatat vicepreşedintele ALDE.
Acesta lansează şi câteva întrebări: 
"- De ce opoziția a dorit revocarea din funcție doar a președintelui Camerei Deputaților Liviu Dragnea și a vicepreședintelui Florin Iordache?
- De ce nu s-a cerut revocarea din funcție și a vicepreședintelui Carmen Mihălcescu?
- De ce tocmai Marilen Pirtea a vrut să preia conducerea ședinței?"

"Este un lanț suspect al evenimentelor, iar ce remarc este că, astăzi, Carmen Mihălcescu a primit un telefon prin care a fost chemată la DNA. Deputatul Pirtea, care întâmplător este timișorean la fel ca mine, știu că este prietenul lui Florian Coldea, fostul prim-adjunct al directorului SRI. Evidențele sunt clare. Reamintesc că, în februarie a.c., Marilen Pirtea, în calitate de rector al Universității de Vest din Timișoara l-a invitat pe Coldea să țină cursuri la universitate în cadrul unui program de studii în securitate. Tocmai pe unul dintre pionii principali ai statului paralel. În loc de concluzie, spun doar atât. Nu cred în coincidențe! Prietenul lui Coldea a încercat să preia conducerea ședinței Camerei Deputaților!
Oare s-a reactivat binomul SRI-DNA?", se întreabă Cucşa. 

 

1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
06 dec 11:03
Răspunde | Votează email 0 email
Sorin Predoiu
Coalitia psd alde a aratat ca nu mai conteaza pe majoritatea din Camera.
Au opus o rezistenta disperata sa impiedice votarea. Ciordache livid si in trepidatii s-a agatat de scaun. Refuzul votului si panica afisata de liderii psd arata situatia lor dezastruoasa din parlament.
Ce va face psd de acum incolo va refuza sa supuna la vot orice lege? Poate vor refuza sa mai organizeze alegerile? Abuzuri de neconceput ale acestor hoti!
1
EUR
4.7559
RON
21 Feb
noapte 2 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H