Vicepreşedinte PDL: Mă mai gândesc dacă rămân în partid

Mihaela Popa, vicepreşedinte al PDL, s-a declarat nemulţumită de reacţia conducerii partidului faţă de plecarea la PNL a lui Sorin Frunzăverde. Într-o declaraţie dată Q Magazine, Popa a calificat ca "autistă" poziţia exprimată de către Emil Boc faţă de acest eveniment şi a adăugat că se mai gândeşte dacă va rămâne în partid sau nu.

RomaniaTV.net
29 mart. 2012, 15:20
Vicepreşedinte PDL: Mă mai gândesc dacă rămân în partid

Departe de a adera la criticile pe care Boc i le-a adus lui Frunzăverde, Mihaela Popa îi impută preşedintelui PDL plecarea preşedintelui CJ Caraş-Severin.

„Eu îmi afirm sprijinul şi îmi asum prietenia cu Sorin Frunzăverde. Şi, dacă ar fi să consider partidul precum o casă, aşa cum a spus preşedintele Emil Boc, atunci PD-L a pierdut prin plecarea lui Sorin Frunzăverde nu o ţiglă, ci unul dintre stâlpii de rezistenţă. Rămân o apropiată a lui Sorin Frunzăverde. Mă voi gândi în continuare dacă să mai rămân în partid sau să îl urmez”, a declarat vicepreşedintele PDL.

Ea a cerut conducerii partidului să-şi asume responsabilitatea în ceea ce priveşte plecările din partid ale aleşilor locali.

„Nu putem, ca şi conducere, să fim autişti şi să spunem că sunt trădători, aşa cum s-a spus despre Sorin Frunzăverde. Aş vrea să îl combat pe preşedintele Boc. Sorin Frunzăverde nu este trădător. A câştigat alegerile şi este unul dintre oamenii care au fost alături de partid, care a luptat pentru partid de la înfiinţarea sa până acum. Trădători sunt cei care au pierdut alegerile şi care totuşi au profitat, nu Sorin Frunzăverde”, a precizat Mihaela Popa.

O altă obiecţie a sa vizează modul în care este condus partidul. „De la domnul Boc eu nu am primit vreun telefon să mă întrebe ce părere am, ce cred că ar trebui să se facă. Nici până acum, nu a ajuns nimeni până la Reşiţa ca să vorbească cu Frunzăverde. Eu cred că există în partid o lipsă de decizie”, susţine senatorul PDL.

În fine, Popa constestă politica de resurse umane în partid. „Avem o resursă importantă de partid care trebuie ascultată, nu să ne dăm oamenii afară pentru că au opinii. Eu trebuie să critic atitudinea de promovare a oamenilor. Nici astăzi nu ştim cine a decis să fie numiţi la agenţiile care ar fi trebuie să ne ajute la absorbţia fondurilor europene alte persoane decât profesioniştii”, a vicepreşedintele PDL.