Vicepreşedinte PLR:Iohannis calcă în picioare tot ce a însemnat PNL doar pentru a fi candidat la prezidenţiale

Vicepreşedintele Partidului Liberal Reformator Graţiela Gavrilescu este de părere că preşedintele PNL, Klaus Iohannis, "calcă în picioare" tot ce a însemnat Partidul Naţional Liberal doar pentru a fi candidat la prezidenţiale.

20 sept. 2014, 13:38
Vicepreşedinte PLR:Iohannis calcă în picioare tot ce a însemnat PNL doar pentru a fi candidat la prezidenţiale

Preşedinţia lui Klaus Iohannis în fruntea Partidului Naţional Liberal a venit pe fondul unor trădări şi al unor ilegalităţi confirmate de justiţie în ceea ce priveşte statutul partidului. Maniera în care Iohannis a ajuns lider şi candidat al PNL a avut la bază o serie de acţiuni care nu fac cinste unui preşedinte liberal şi care, sub nicio formă, nu au caracterizat Partidul Naţional Liberal. Acapararea funcţiei de preşedinte, după ce a sărit peste toate treptele ascensiunii în partid, nu l-a legitimat şi nu i-a asigurat nici măcar minimul de cunoştinţe despre PNL, despre ce a însemnat acest partid şi ce a făcut pentru România. Aşa se explică gafele, repetate şi jignitoare, faţă de cei care au crezut în PNL, în politica acestui partid. Şi acesta este, de fapt, motivul pentru care niciodată, nici măcar cu acte în regulă, Klaus Iohannis nu va putea să îi reprezinte pe liberalii din România şi partidul istoric care a fost PNL„, a transmis vicepreşedintele PLR într-un comunicat de presă.

Ea a menţionat că înfrăţirea cu partidul lui Traian Băsescu a arătat că Iohannis calcă în picioare tot ce a însemnat PNL doar pentru a fi candidat la prezidenţiale„.

Trădarea liberalismului şi înfrăţirea cu partidul lui Traian Băsescu – aripa Vasile Blaga au arătat că domnul Iohannis calcă în picioare, fără nicio remuşcare, tot ce a însemnat Partidul Naţional Liberal doar pentru a fi candidat la prezidenţiale. În fine, astăzi, Klaus Iohannis îşi vede visul cu ochii, un vis pe care îl are încă din momentul în care a fost adus pe uşa din dos de Crin Antonescu. Acum, toate trădările, toată batjocorirea liberalismului şi a tradiţiei PNL, dezicerea de o istorie politică de 139 de ani nu mai contează pentru că domnul Iohannis şi acoliţii săi şi-au atins scopul, acela de a-l face candidat cu acte în regulă la Preşedinţia României„, a spus deputatul Graţiela Gavrilescu.

Candidatul Alianţei Creştin-Liberale (ACL) la Preşedinţie, Klaus Iohannis, şi-a depus sâmbătă candidatura la Biroul Electoral Central (BEC). El a arătat că a strâns peste 2.000.000 de semnături, afirmând că a intrat în cursa electorală pentru a face altfel de politică.