Viceprimar PNL, acuzat că i-a rupt mâinile vecinului său şi i-a agresat mama. Caz şocant în Arad

Funcţia pare că i-a luat minţile unui viceprimar PNL dintr-o comună din Arad. Acesta ar fi început să se creadă stăpân peste întreaga comună. Vecinul său îl acuză că l-a bătut până când i-a rupt mâinile, pentru că a parcat pe drumul public. De cealaltă parte, viceprimarul respinge toate acuzaţiile şi spune că, de fapt, el a fost cel bătut până când a fost lăsat inconştient.

18 mai 2021, 21:56
Viceprimar PNL, acuzat că i-a rupt mâinile vecinului său şi i-a agresat mama. Caz şocant în Arad

Viceprimar PNL, acuzat că i-a rupt mâinile vecinului său şi i-a agresat mama. Este vorba despre Tat Adrian-Florin, viceprimarul comunei Hăşmăgel. Vecinul său, Baciu Ioan-Mironel, spune că noua funcţie i-ar fi luat minţile, ajungând să se creadă stăpân pe drumul public.

Viceprimar PNL, acuzat că i-a rupt mâinile vecinului său şi i-a agresat mama

Scandalul dintre viceprimarul şi vecinul său ar fi mai vechi, însă, odată cu noua funcţie, Tat Adrian-Florin şi-a fi pierdut minţile şi s-ar fi transformat într-un bătăuş. Baciu Mironel susţine că a fost snopit în bătaie de Tat Adrian Florin şi de tatăl acestuia pentru că şi-ar fi parcat maşina în faţa casei, pe drumul public.

Victima a povestit ce s-a întâmplat într-o intervenţie telefonică la România Tv.

„A fost o complicaţie la mana dreapta şi umărul dislocat. Povestea este mai veche. El este foarte arogant si foarte mândru de funcţia pe care o are. Acesta susţine ca drumul public este facut pe locul dansului. El spune ca nu este normal sa-mi parchez masina pe terenul lui.

Prima data s-a năpustit asupra mamei, apoi asupra mea. Asa comportament agresiv, nu-mi explic. Domnul vice a agresat-o pe mama, apoi pe mine, iar tatal lui m-a fugarit cu lopata.

În urmă cu ceva timp, a avut o discutie aprisa cu omul de serviciu de la primarie. Sunt martori care pot sa confirme că l-au învinetit pe umăr şi picior. A ajuns la spital”, a declarat victima la emisiunea lui Victor Ciutacu.

De cealaltă parte, viceprimarul se apără şi spune că, de fapt, lucrurile au stat diferit. Acesta neagă toate acuzaţiile vecinului său şi spune că el a fost cel care a fost bătut până când a fost lăsat inconştient.

„Am fost agresat de această persoana. Mi-a lovit copilul de 14 ani, mie mi-a dat doi pumni. Am probe. Fractura de la mana dreapta a făcut-o după ce m-a lovit. Am cazut inconstient. Am ajuns la spital. Am certificat medico-legal, am toate documentele. Am incredere in justitie ca se va fce dreptate. Am depus plangere chiar in aceeasi zi. Domnul cu tatal lui au fugit”, a povestit viceprimarul la România Tv.

Citeşte şi Bătaie cu români în aeroportul din Luton. Pasagerii au fugit speriaţi în toate părţile VIDEO

Vecinul viceprimarului PNL a povestit pe larg întreaga întâmplare jurnaliştilor de la criticarad.ro.

„Conflictul dintre mine (și nu doar cu mine – ci și cu toți care locuim pe strada respectivă) și domnul viceprimar a început chiar după punerea lui în funcția de vice – acum 8-9 luni și s-a accentuat în ultimele 6 luni. Domnul vice susține, cu tot adevărul în mână, că locul respectiv, din stânga drumului public, este al dânsului – iar cine calcă pe partea sa de drum îi încalcă proprietatea privată…Noi nu credem că este normal ceea ce susține domnul vice.

În fața casei domnului vice mai există și alte terenuri private – dânsul susținând că el e singurul care are acces ca terenurile respective. Seară de seară, mașina sa este parcată în drum… dânsul susținând că atât terenul cât și drumul sunt ale sale. Toată lumea încearcă să-l lămurească că acel teren și, mai ales, drumul, nu are cum să fie al său – dar dânsul susține CU MĂREȚIE că nu este adevărat, obturând facilitatea altora de a avea acces la acesta.

Discuția dintre mine și tatăl domnului Adrian Tat Florin, Tat Traian a început ieri (sâmbătă – n.n.), în jurul orei 14.00, când a început să facă mai multe lucrări la un șasiu de remorcă pe spațiul public… să taie cu flexul și așa mai departe – eu și cu tatăl meu atrăgându-i atenția că nu este normal ca aceste lucrări să le facă în spațiul public, deranjând ordinea și liniștea publică și obstrucționând  accesul la spațiul public.

„Tatăl domnului vice, este la fel de ‘plin de el’ și, la fel de măreț”

Tatăl domnului vice, este la fel de ‘plin de el’ și, la fel de măreț, susținând că nu îl interesează dacă sunăm la poliție, că fiul său este viceprimar, că are putere, că are bani și nu-l interesează de amenzi. Am încercat să îi explicăm că nu e corect și nici normal și așa mai departe. Tăind cu flexul un cablu din tablă din fier, a ridicat flexul, în priză fiind, asupra tatălui meu, iar eu fugind foarte repede, ca să ne apărăm, i-am scos flexul din priză – la care el m-a amenințat că, dacă mai o singură dată îl mai scot din priză, îmi va tăia oarece… îmi dă în cap, mă bate și așa mai departe. Dânsul l-a introdus din noi priză, tot pe spațiul public, a pornit încă o dată flexul, iar eu l-am mai scos încă o dată – nepotul tatălui domnului vice însuși  fugind, și el, și scoțând din priză rola din priza alăturată. Văzând că nu mai are curent , a luat un ciocan și un levier, ridicându-le asupra tatălui meu – la care am intervenit: STOP, ATENȚIE! Deja e o problemă gravă: nu-i normal… și așa mai departe – noi explicându-i că suntem în spațiul public – el spunând că suntem în terenul lui…. că nu avem voie. Apoi am întreținut o discuție pe un ton mai ridicat, încercând să-l lămurim că nu este așa – după care au intervenit injuriile și agresivitatea.

Când a ajuns vicele respectiv acasă – foarte agresiv (eu având mașina parcată în fața porții)… presupun că într-o stare foarte avansată de ebrietate… cred că era sub influența băuturilor alcoolice plus cine mai știe ce… era într-o stare foarte agitată… nu-mi pot da seama de la ce, fiind extrem de nervos, buzele i se albeau… deci nu mi-am putut explica asemenea situație și fenomen – rămânând uimit de un comportament pe care nu l-am mai văzut până acuma: foarte, foarte agresiv! Și-a îmbrâncit nevasta, luându-i din mână cheile de la mașină, încercând să-și bage mașina în poarta mea – spunând că el își bagă mașina și tractorul în curte la mine.

Eu cu taică-meu și cu maică-mea am ieșit în curte ca să-l lămurim să înceteze… discuții, discuții, discuții – la care el s-a năpustit asupra mamei mele aruncând-o pe jos (aveți și pozele cu vânătăile pe care i le-a produs), a picat, s-a lovit, are și o mică rană la cap… la ceafă… cum a căzut.

După ce a împins-o pe maică-mea  pe jos, taică-meu a sărit repede să o ridice, să vadă ce și cum, m-a îmbrâncit, smulgându-mi ceasul de pe mână, rupându-mi-l în două și disclocându-mi umărul stâng… rupându-mi mâna. În căzătură mi-am rupt și un deget de la mâna cealaltă… iar în picaj… nu mai rețin exact amănuntele… cum m-a îmbrâncit, eu zgâriindu-l cu mâna, cu unghiile… nu mai știu, pe ureche… în jurul urechii, presupun.

Citeşte şi Bătaie la Starea Civilă. Doi bărbaţi şi-au împărţit pumni şi picioare, iar femeile s-au păruit

După ce m-am ridicat de jos, tatăl domnului vice m-a agresat cu o lopată… lopata fiind la îndemână. Nu a dat la momentul respectiv cu lopata în mine, lovindu-mă cu pumnul… piciorul… nu mai rețin ce, fugind apoi, iar el alergându-mă cu lopata. Am fugit exagerat de tare, scăpând de dânsul cu frica să nu arunce cu lopata după mine… să mă lovească în cap (că probabil acolo se încheia totul), intrând prin niște grădini private și sărind peste un gard ca să revin apoi pe proprietatea mea, prin spatele curții, ca să-mi salvez mama, tata, casa și pielea. Ajungând repede în curte, strigându-l pe taică-meu: «Tată, hai repede că-i problemă!” Ce problemă? «Mi-am rupt amândouă mâinile.»

Mâna dreaptă era foarte umflată, degetul rupt, cu încheietura care acum e pusă în ghips… e foarte dureros… mâna stângă din smucitură… ceasul rupt… abia mi l-am recuperat și așa, spunându-i la tata «Du-mă repede la spital!» durerile erau foarte mari!

În timp ce mă ducea la spital, a sunat și la Poliție, polițistul spunând  «Stai, nu fugi că o să vină poliția!» Am explicat că n-am după ce să stau, fiind foarte grav rănit, amețit, tulburat…

La urgențe când am ajuns, având tensiunea 175 cu 110 (s-au și speriat doamnele de acolo) am efectuat o radiografie. Mâna dreaptă mi-a fost pusă-n ghips, constatându-se dublă fractură, umărul stâng  dislocat, momentan neputându-se interveni asupra lui fiind foarte inflamată clavicula, am venit înapoi acasă… Fiind în starea în care eram, n-am mai putut să mă deplasez la postul de poliție… iar astăzi (duminică – n.n.) stând acasă și recuperându-mă cât-de-cât și abia putând să mă hrănesc singur… nu m-a contactat nimeni.

Momentan suntem la stadiul în care mâine (azi -n.n.) o să mă duc la Medicina legală, o să consult un specialist… din câte am înțeles probabil o să fie vorba despre o operație la umărul stâng, cum e dislocat… Trebuie să discut și la serviciu – sunt de meserie mecanic… să vedem ce se întâmplă acolo… să înțeleagă și dânșii ce problemă am… Probabil că o să se impună un concediu medical și așteptăm să vedem ce se întâmplă.

Eu o să fac toate demersurile posibile și legale, să acționeze organele statului asupra cazului – pentru că nu se poate ca așa ceva să se repete… să supraviețuim cu un vecin care are un comportament deviant și foarte periculos, agresându-și până și nevasta, parcându-mi mașina în curte, înjurând încontinuu – și el, și tatăl lui, apoi, în toată învălmășeala aceea, urmărind stupefiat cum un om se poate transforma într-un monstru, lovind-o până și pe mama sa.”

Dacă domnul vice are o altă viziune asupra a ceea ce s-a întâmplat în după-amiaza de sâmbătă, 15 mai, sau dacă dorește să ne bată și pe noi pentru „nerespectarea dreptului la proprietate”, n-are decât să ne sune, să ne scrie sau să ne caute personal – vom fi la fel de echidistanți în a-i promova filosofia de viață cum suntem cu toată lumea… și chiar abia așteptăm să-i publicăm punctul de vedere”, a povestit victima, potrivit presei locale.