Vacanţă cu peripeţii în Grecia.Ţeapa luată de un grup de turişti români: „La 12 noaptea căutam cazare pentru 9 persoane”

Câţiva turişti români au avut parte de un început de vacanţă cu peripeţii, în Grecia. Aceştia au fost nevoiţi să-şi caute cazare la miezul nopţii, după ce au aflat că rezervările pentru care plătiseră avans nu mai sunt valabile.

05 aug. 2022, 11:29
Vacanţă cu peripeţii în Grecia.Ţeapa luată de un grup de turişti români: „La 12 noaptea căutam cazare pentru 9 persoane”

Vacanţă cu peripeţii în Grecia. Pentru un grup de turişti români concediul la greci a început cu ghinion. Ajunşi la hotelul la care trebuiau să fie cazaţi, tinerii au aflat cu stupoare că cele trei camere pe care le rezervaseră erau ocupate.

Vacanţă cu peripeţii în Grecia. Ce au păţit 9 turişti români

Citeşte şi Notă de plată revoltătoare la un restaurant din Grecia! Un cuplu a trebuit să plătească 400 de euro pe o gustare și două băuturi: „29 de euro pe stridie. Am spus că nu se poate așa ceva”

Cei nouă tineri trebuia să fie cazaţi la un hotel de patru stele din Halkidiki, pentru care au plătit chiar şi un avans de 900 de euro. Când au ajuns la destinaţi, au avut parte de o surpriză neplăcută.

„Dragilor, vă las o recomandare de Așa nu.

Am rezervat la Hotel Neikos Mediteraneo Luxury Suites☆☆☆☆, Kassandra Halkidiki, 3 camere Deluxe. Am rezervat direct cu hotelul (era mai bine Booking), cu avans de 900 Eur.

Ajungem seara și surprize, surprize camerele noastre erau date!

Sun managerul și îl rog să vină să rezolvăm problema, el îmi închide telefonul spunând că nu este în zonă.

Ok, am sunat la Poliție, la Finanțe încă nu am reușit, si ghici Ce, apare managerul.

Îi arăt toate mailurile, confirmările plăților, admite că a greșit, ne înapoiază avansul cash, si rămânem noaptea la 12 sa căutăm cazare pentru 9 persoane.

Într-un final ne-am găsit camere la diferite hoteluri, deoarece 3 camere tip studio nu găseam în 1 august! Așa a început vacanța noastră.”, a scris tânăra pe un grup de Facebook.

„Să mai ziceți că nu începe Thassos-ul să semene cu litoralul nostru”

Se pare că Grecia nu le-a lăsat un gust amar doar celor nouă tineri rămasi fără cazare. De astfel de experienţe neplăcute au avut parte şi alţi turişti români, care abia aşteptau concediul pe insulele greceşti.

„Am fost anul trecut și mi s-a părut că Grecia nu mai este ca altădată, mizerie, locuri, parcuri neîngrijite, nu peste tot, dar am avut un gust amar. Doi ani în pandemie nu au avut timp să vopsească, zugrăvească, repare?”

„O mizerie de hotel ce trebuie ocolit, dar și făcut „celebru” pentru țeapa dată, în Turcia nu am pățit NICIODATĂ așa ceva, din multe comentarii trag concluzia că Grecia nu mai e ce a fost”

„Adevărul este că mi s-a părut exagerat de aglomerată Grecia în acest an, nici înainte de pandemie nu a fost așa. Printre proprietari au și ei țeparii lor care profită de situație sau sunt pur și simplu dezorganizați și nu fac față situației.

Același lucru l-am observat și la taverne, timp mare de așteptare, chelneri care nu-și mai aduc aminte ce le ceri, se agită dar fără rost. Nu la toate, dar au fost cazuri. Când ai revărsare de clienți, ce mai contează dacă sunt mulțumiți, vin alții, oricum.”

„Din păcate, am citit despre multe, multe astfel de țepe, de la mici pensiuni, la hoteluri de 4 stele.”

„Și eu am avut o experiență neplăcută în acest an în Thassos (merg în Grecia de 17 ani). Hotel Inspira Boutique din Prinos. Afară are 4 stele, realitatea este de 2 +. Bașca că am găsit mașina zgâriată.

Am anunțat, a spus că se uită pe cameră, iar când am venit de la plajă am găsit mașina ștearsă de praf și puțin lustruită. Totuși zgârieturi au rămas.

Parcarea hotelului era un maidan vis a vis, care a devenit lac după ploaia din 9 iunie (apa avea între 5 și 20 cm). Atitudinea managementului hotelului după ce am făcut reclamație în România, a lăsat de dorit. Se lăudau că sunt manageriați de Hotel Mentor. Halal.”

„Am avut o rezervare pe care am anulat-o pentru că am găsit pe o altă platformă ceva mai avantajos. Ce să vezi, a doua zi costa cu 450 de euro mai mult! Asta ca să înțelegeți de ce ați pățit-o.

Cineva îmi povestea că a rămas fără cazare, exact că și Dvs. Din fericire, au găsit rapid ceva, deși era în toiul nopții. Avantajul unei localități mai îndepărtate. Însă este absolut rușinos ce se petrece, iar unii proprietari chiar nu au legătura cu omenia și corectitudinea.”

„Grecia a eșuat lamentabil la capitolul turism și nu numai, de exemplu poliția nu reușește să prindă hoții din parcările plajelor. La anul bye bye Grecia, te-am iubit dar te părăsesc!!

TU vei pierde!”

„Să mai ziceți că nu începe Thassos-ul să semene cu litoralul nostru.”

„Și eu am pățit la fel cu Studios Mikos din Thassos. M-am trezit cu anulare de rezervare care fusese făcută prin Booking. La care nu am primit nici un răspuns.”

Citeşte şi O nouă tragedie în Grecia. Turistul a zăcut ore în şir mort pe şezlong pe o plajă din Creta