Victimă a bullying-ului, un elev de 11 ani a sărit din autobuzul școlii aflat în mers pentru a scăpa de bătăile colegilor. „A fost o decizie disperată”

Un băiat de 11 ani a sărit din autobuzul școlii pentru a scăpa de colegii lui bătăuși.

10 mai 2021, 19:23
Victimă a bullying-ului, un elev de 11 ani a sărit din autobuzul școlii aflat în mers pentru a scăpa de bătăile colegilor. „A fost o decizie disperată”

Un elev de 11 ani a sărit din autobuzul școlii pentru a scăpa de colegii lui bătăuși.

Băiatul s-a văzut în situația de a lua o decizia spontană și dramatică. Copilul, fiindcă nu a mai suportat să fie victimă a bullying-ului și să fie bătut de colegi, a sărit pe geam din autobuzul care îl lua de la școală. Incidentul s-a petrecut în Georgia.

Dion Murphy, tatăl victimei, a spus că băiatul său a spus că văzut această decizie ca fiind o încercare disperată de a scăpa de agresorii – colegi.

Copilul a suferit o fractură la nivelul cotului și mai multe răni, iar părinții au decis să-l retragă urgent de la școală.

„Un elev a sărit pe fața lui și îl împingea în geam. Când a căzut, un alt coleg i-a luat încălțările. Într-o încercare disperată de a scăpa, a sărit pe geam. Voia să scape din acea situație”, a povestit tatăl lui, potrivit Metro.

Polițiștii au ajuns imediat la fața locului și l-au dus pe elevul de 11 ani de urgență la spital.

Tatăl băiatului a mai spus că nu a fost prima dată când fiul lui a fost victima bullying-ului. Părinții au spus că au raportat alte incidente la conducerea școlii.

Părinții și-au văzut fiul în mai multe clipuri video în timp ce era agresat fizic de colegi. „Există mai multe filmări și de aceea sunt foarte revoltat, școala a neglijat actul de bullying și nu a făcut nimic în privința aceasta”.

Un purtător de cuvânt de la școala la care învăța băiatului a confirmat că reprezentanții unității de învățământ cunoșteau situația umilirii copilului la care era supus de colegii săi.