Victimă a unui accident rutier, înmormântată pe banii Poliţiei Autostrăzi

O tânără în vârstă de 29 de ani din judeţul Dolj care în luna decembrie şi-a pierdut viaţa într-un accident produs pe Autostrada Bucureşti - Piteşti a fost înmormântată, joi, pe cheltuiala angajaţilor de la Poliţia A1, întrucât familia nu avea bani, transmite Mediafax.

RomaniaTV.net
12 ian. 2012, 16:00
Victimă a unui accident rutier, înmormântată pe banii Poliţiei Autostrăzi

Tânăra a fost înmormântată în satul Teleşti, comuna Ludeşti, judeţul Dâmboviţa, familia acesteia anunţându-i pe poliţişti că nu are bani să îşi aducă fata acasă, în Dolj.

Potrivit şefului Poliţiei A1, comisar şef Emilian Buican, oamenii legii au făcut chetă şi, cu ajutorul comunităţii locale din Teleşti, au înmormântat-o pe femeie.

„Tânăra de 29 de ani a decedat în urma unui accident care a avut loc în 10 decembrie pe Autostrada Bucureşti – Piteşti, după ce a fost lovită de o maşină. Trupul neînsufleţit al acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Dâmboviţa unde a rămas până joi, 12 ianuarie.

Deşi în prima fază nu se cunoştea identitatea tinerei, ulterior am descoperit că acesta era din comuna doljeană Pleniţa, iar famila acesteia ne-a declarat în scris, în mod oficial, că nu are bani să vină să-şi aducă fata acasă şi să o înmormânteze. Într-o asemenea situaţie, fata a fost înmormântată în cimitirul din satul Teleşti, comuna Ludeşti, după ce oamenii legii au făcut chetă şi cu ajutorul preotului paroh George Leontin şi a câtorva enoriaşi am reuşit să o îngropăm pe tânără după datina creştină”, a declarat Emilian Buican.

Lucrătorii Poliţiei A1 au spus că nu este prima dată când sunt nevoiţi să înmormânteze victime ale accidentelor care rămân neidentificate sau pe care familiile acestora nu le pot lua acasă din cauza situaţiei financiare precare.