Victima fraţilor Cămătaru a vorbit despre bătaia primită la Curtea de Apel Bucureşti: Sile mi-a dat… VIDEO

Robert Buşa mărturiseşte că a fost atacat de Sile Cămătaru şi de oamenii lui. După scandal, interlopii au încercat să-l contacteze pentru a-şi retrage plângerea.

31 aug. 2015, 12:10
Victima fraţilor Cămătaru a vorbit despre bătaia primită la Curtea de Apel Bucureşti: Sile mi-a dat… VIDEO

Robert al lui Ioc, aşa cum este cunoscut bărbatul, a mers luni la spital pentru control ca urmare a traumatismelor suferite. Bărbatul are multiple răni în zona feţei, dar şi o fractură de piramidă nazală, potrivit România TV.

Citeşte şi Dezvăluiri uluitoare în cazul fraţilor Cămătaru. Vezi de ce au ajuns din nou în arest

Robert a lui Ioc a răspuns şi la acuzaţiile aduse de Sile şi Nuţu, potrivit cărora ar fi făcut înţelegeri cu poliţiştii. În urma loviturilor primite, bărbatul are nevoie de până la 18 zile de îngrijiri medicale.

Mi a zis că m-am jmecherit şi pac m-a lovit. Sile mi-a dat direct cu pumnul, direct în nas.  Apoi chira, Saticu şi unul m-au luat de mijloc şi au dat cu mine de pământ. Când am ajuns jos au sărit toţi cu pumnii şi cu picioarele pe mine. Înainte să se întample incidentul, am coborat la toaletă jos. După mine a coborat Chira, Saticu şi încă o persoană pe care nu o recunosc. Când am venit de la toaletă domnul Sile a venit direct spre mine şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat„, a declarat victima.