Victima scoasă, vineri, din Mureș este Eduard. După ce și-a înmormântat copilul, Alina trebuie să-și îngroape și soțul: „Nu ne putem obișnui cu ideea”

Victima scoasă, vineri, din Mureș este Eduard. Alina, una dintre supraviețuitoarele tragediei, este îngenuncheată de durere, căci atât fiul ei, Nicolas, de doar 3 ani, cât și bărbatul care ar fi trebuit să-i devină soț oficial în această vară, Eduard, s-au stins din viață.

06 mai 2023, 09:46
Victima scoasă, vineri, din Mureș este Eduard. După ce și-a înmormântat copilul, Alina trebuie să-și îngroape și soțul: „Nu ne putem obișnui cu ideea”
Victima scoasă, vineri, din Mureș este Eduard

Victima scoasă, vineri, din Mureș este Eduard. Copilul s-a stins din viaţă la puțin timp după ce a fost adus la mal, în timp ce tatăl lui a fost dat dispărut timp de cinci zile, trupul neînsuflețit fiind găsit abia ieri, 5 mai.

Citeşte şi: Eduard, unul dintre bărbații dispăruți în apele Mureșului, a postat imagini surprinzătoare cu o zi înainte de tragedie. 

Victima scoasă, vineri, din Mureș este Eduard

Distrusă de durere, Alina a făcut un gest emoționant în memoria celor doi, și-a schimbat fotografia de copertă de pe pagina personală de Facebook, publicând un colaj format din două imagini, cu regretatul ei partener și fiul său.

Internauții au reacționat imediat, transmiţându-i Alinei mesaje de condoleanţe şi de susţinere. „Nu ne putem obișnui cu ideea că așa ceva este adevărat! Ne-ai dat un șoc, Edule… Dumnezeu fie cu amândoi, drum lin spre îngeri! Alina, putere multă să îți dea Dumnezeu. Sincere condoleanțe!/ Condoleanțe! Dumnezeu să aibă grijă de voi!/

Condoleanțe dragă Alina! Să vă dea Dumnezeu multă putere să treceți peste așa mare durere, a lăsat un gol imens în sufletele noastre/ Dumnezeu să-i odihnească în pace și ție multă putere să treci peste aceste clipe grele/ Dumnezeu să-i odihnească în pace, condoleanțe, să fii sănătoasă și puternică.”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

Alina şi Eduard urmau să se căsătorească

Cei doi urmau să se căsătorească luna viitoare, în iunie. Din nefericire, evenimentul mult așteptat nu va mai avea loc, tragedia din Mureș le-a luat totul, toată speranța, viitorul și iubirea.

De ce mi i-ai luat, Doamne, pe amândoi, cu ce ți-am greșit să îmi faci așa ceva…nu voi putea trăi niciodată fără ei doi….ai mai lăsat și un copil fără tată, de ce mă în halul ăsta la încercare… trebuia să fie cel mai frumos an și l-ai transformat într-un coșmar din care nu ne putem trezi… vă voi iubi mereu”, a scris tânăra mama pe pagina de Facebook.