Victimele „mâncătorului de femei”, căutate într-o mlaştină lângă Mănăstirea Suceviţa

Polițiștii au scos cei mai buni câini de urmă să caute victimele "mâncătorului de femei". Vasile Lavric a fost scos şi el din arestul poliției și dus în zona Mănăstirii Sucevița, pe lângă o mlaștină. Anchetatorii căută patru femei, surori, care au dispărut misterior, iar Vasile Lavric este principalul suspect.

20 feb. 2021, 15:59
Victimele „mâncătorului de femei”, căutate într-o mlaştină lângă Mănăstirea Suceviţa

Cadavrele celor patru femeie despre care bănuiește că ar fi fost ucide de Vasile Lavric, supranumit „mâncătorul de femei”, sunt căutate de polițiști și procurori într-o mlaștină aflată în apropierea Mănăştirii Sucevița. Anchetatorii au adus cu ei și cei mai buni câini de urmă în speranţa că vor reuşi să dea de urma cadavrelor celor patru femei, scrie Gândul.ro.

Citeşte şi: Detalii şocante din dosarul „Mâncătorului de femei”. Vasile Lavric și-ar fi omorât ultima soție din cauza „inimioarelor” de pe Facebook

Vasile Lavric, bărbatul din Rădăuţi supranumit şi „mâncătorul de femei”, este suspectat de comiterea a patru crime. El este bănuit că a ucis toate femeile cu care a trăit în concubinaj, însă de mai bine de 20 de ani anchetatorii nu au adunat suficiente probe pentru a-l încrimina.

Prima victimă ar fi fost soția lui. Acesta a spus atunci că femeia a plecat în Italia și a avut o relație amoroasă cu sora acesteia, pe atunci minoră. Ulterior, a dispărut și aceasta, dar și una dintre surorile ei, despre care se presupune că ar fi aflat despre crime.

Bărbatul a fost de la bun început principalul suspect în dispariţiile misterioase ale surorilor Iordache: Iuliana Iordache (dispărută din 1995, când fata avea 16 ani), Nicoleta Lavric (fostă Iordache, dispărută în aprilie 2005, la 31 de ani) şi Ramona Iordache (18 ani la data dispariţiei; nu a mai fost văzută din iunie 2005).

După cele trei surori, Vasile Lavric a început o relație cu o altă femeie, care a susținut mereu că iubitul ei este nevinovat, iar cele trei dispărute sunt plecate în Italia. În cele din urmă, a dispărut și ce-a de-a patra, moment în care Vasile Lavric a fost din nou arestat.

Citeşte şi: Vasile Lavric, bănuit de încă două crime. Ce spun anchetatorii despre „Mâncătorul de femei”

Ancheta a fost coordonată inițial de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, dar pentru că nu s-au găsit suficiente probe, dosarul a fost închis. Spre sfârşitul lui 2013, dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.