Victor Babiuc, despre cum era Gigi Becali în PUŞCĂRIE. Au fost COLEGI DE CELULĂ

Victor Babiuc, fostul ministru condamnat la inchisoare alaturi de Gigi Becali in dosarul schimburilor de terenuri dintre MApN si afaceristul din Pipera, a intervenit in emisiunea Ediţie Speciala 21 de la RomaniaTV.net.

29 iun. 2014, 19:58
Victor Babiuc, despre cum era Gigi Becali în PUŞCĂRIE. Au fost COLEGI DE CELULĂ

Victor Babiuc a facut mai mzlte dezvaluiri despre detinutul Gigi Becali, cei doi fiind pentru o buna perioada de timp coelgi de celula.

„Am stat cu el la Rahova in cele 3 saptamani de carantina. Am stat in aceeasi camera cu el si generalul Dumitrz Cioflina, dupa care am plecat, la o luna de zile, la Gaesti si nu l-am mai vazut. Gigi Becali este un om contradictoriu. Este si Gigi Becali care deranjeaza, care e aratat ca e oier, dar e si un om generos, un om cu suflet mare, care raspunde la nevoile altora si e impresionat de suferinta altora”, a declarat Victor Babiuc.

Intrebat cum petreceau timpul liber, Babiuc a raspuns: „Fiecare celula are un televizor. Pot sa sa va spun ca aveam si vreo 50 de posturi, nu 2-3. Cei care sunt in penitenciar stiu ce se intampla, atat cat arata televiziunea. Gigi Becali vedea meciurile echipei Steaua. La Jilava parca, unde era mai sever programul, cand erau meciuri se decala programul pana cand se termina meciul”.

„Gigi Becali e o gura mare, cu gura lui greu de inchis spune si lucruri bune, dar si lucruri incomode. Atunci, cei ce il asculta, mai ales autoritatile, retin ceea ce nu le place”, a mai spus Victor Babiuc.