Victor Becali cere din nou ELIBERAREA CONDIŢIONATĂ. Cum îl ajuta NOUA LEGE să iasă din PUŞCĂRIE

Victor Becali cere din nou eliberarea condiţionată. După mai multe cereri respinse de judecători, fostul impresar își pune acum speranțe în noua lege.

21 nov. 2017, 08:01
Victor Becali cere din nou ELIBERAREA CONDIŢIONATĂ. Cum îl ajuta NOUA LEGE să iasă din PUŞCĂRIE

UPDATE. Judecătoria Sectorului 4 a admis, marţi, cererea de eliberare a lui Victor Becali, decizia nefiind definitivă. Acesta a fost condamnat în 2014 la patru ani şi opt luni de închisoare în dosarul Transferurilor.

Legea nouă îi permite fiecărui deținut să câștige șase zile din pedeapsă, la 30 executate în spatele gratiilor, iar Victor Becali poate profita de acest lucru.

Pe 30 iunie 2017, Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti a decis eliberarea condiţiontă a lui Victor Becali, hotărâre care a fost atacată de procurorii DNA la Tribunalul Ilfov. Pe 16 august, magistraţii Tribunalului Ilfov au respins  cererea de liberare condiţionată şi au stabilit termen pentru o nouă cerere de liberare în noiembrie 2017.

„Respinge propunerea de liberare condiţionată a condamnatului Becali Victor, în prezent deţinut în cadrul Penitenciarului Jilava, ca nefondată. Fixează termen de reiterare la 16.11.2017”, se arată în decizia instanţei.

Cristi Borcea şi Victor Becali, agricultori de seamă în puşcărie. Milionarii dau cu sapa la grădina închisorii

Victor Becali ispăşeşte o pedeapsă de patru ani şi opt luni închisoare în Dosarul Transferurilor. Fostul agent FIFA mai este judecat într-un dosar alături de Ioan Becali şi Cristian Borcea, pentru că i-ar fi dat mită 195.000 de euro judecătoarei Geanina Terceanu, de la Tribunalul Bucureşti, ca să dispună achitarea acuzaţilor în Dosarul Transferurilor.