Victor Ciorbea, răpus de tragedie. Mama fostului premier a încetat din viață. „A plecat lin spre ceruri”

Victor Ciorbea, fostul premier al României, este în doliu deoarece mama lui a încetat din viață. Vestea a fost făcută public de soția politicianului.

31 aug. 2021, 23:27
Victor Ciorbea, răpus de tragedie. Mama fostului premier a încetat din viață. „A plecat lin spre ceruri”

Victor Ciorbea, fostul premier al României, se confruntă cu momente extrem de grele deoarece mama sa, Eugenia, a încetat din viață, marți, 31 august.

Vestea tristă a fost dată publicității de către soția politicianului, Lacrima Ciorbea, care a postat un mesaj emoționant pe paginile de socializare.

„Azi, Eugenia Ciorbea, mama, bunica și strabunica a plecat lin spre ceruri. Nu va vom uita niciodată. Va multumim! Sărutam mâinile. Va iubim, Victor, Lacrima.”, a scris soția lui Ciorbea.

Victor Ciorbea a fost o figură proeminentă a mediului politic din România de la sfârșitul anilor ’90. Atunci când acesta a fost numit premier al României, mama sa l-a susținut, dar s-a declarat și temătoarea pentru fiul ei datorită funcției importante a acestuia.

”Ne bucurăm, într-un fel îi bine, dar într-un fel îi rău, că acolo, ce are de făcut îi foarte greu. N-aș vrea ca Victor, care n-a dezamăgit niciodată pe nimeni…, toată lumea care a zis de bine de el să se întoarcă împotriva lui”, spunea Eugenia Ciorbea în urmă cu 25 de ani, pentru Adevărul, notează Capital.

Jacques Rogge a murit. Fostul preşedinte al CIO avea 79 de ani

Fostul preşedinte al Comitetului Olimpic Internaţional

(IOC) Jacques Rogge a murit la vârsta de 79 de ani, a anunţat duminică instituţia, citată de Reuters.

Jacques Rogge a fost al optulea preşedinte al IOC, din 2001 până în 2013, şi a devenit preşedintele de onoare al organizaţiei.

Jacques Rogge , fost chirurg ortoped, a reprezentat echipa naţională belgiană la rugby şi a fost de 16 ori campion naţional belgian şi campion mondial la navigaţie. A concurat la navigaţie la trei Jocuri Olimpice, în 1968, 1972 şi 1976.

A devenit preşedinte al comitetelor olimpice belgian şi european, înainte de a fi ales preşedinte al IOC şi a servit ca trimis special pentru tineret, refugiaţi şi sport la Naţiunile Unite după preşedinţia sa la IOC.

Citeşte şi