Victor Ciutacu a izbucnit în direct! „Pe românește, s-au … pe ei, ăia de la 112! Și pe Coarnă, și pe Șoșoacă. Derbedeii ăștia de la 112!” VIDEO

Victor Ciutacu a avut o ieşire dură, marți seara, în direct la România TV, în emisiunea în care l-a avut ca invitat pe Marcelo Ciolacu, preşedintele PSD.

28 sept. 2021, 22:16
Victor Ciutacu a izbucnit în direct! „Pe românește, s-au … pe ei, ăia de la 112! Și pe Coarnă, și pe Șoșoacă. Derbedeii ăștia de la 112!” VIDEO

Victor Ciutacu a izbucnit în direct! Victor Ciutacu a avut o ieşire dură, marți seara, în direct la România TV, în emisiunea în care l-a avut ca invitat pe Marcelo Ciolacu, preşedintele PSD. Prezentatorul TV a relatat cazul deputatul PSD Dumitru Coarnă și al senatoarei Diana Șoșoacă. Cei doi parlamentari au sunat la 112 în ziua Congresului PNL, la care peste 5.000 de persoane nu au respectat legile și normele sanitare.

Victor Ciutacu a izbucnit în direct!

„S-au filmat când au sunat la 112. Pe românește, s-au … pe ei, ăia de la 112! Și pe Coarnă, și pe Șoșoacă. Ne mirăm că amărâta aia de Alexandra Măceșanu a murit cu zile arsă de ăla de la Caracal, dacă derbedeii ăștia de la 112 fac aşa ceva cu niște vârfuri ale clasei politice”, a spus Victor Ciutacu în direct la România TV.

Victor Ciutacu despre atacul lui Orban: „Acum are dreptate, dar n-are de luat. Şi noi ce vină avem?”

Organizatorul Congresului PNL a fost sancţionat cu suma de 10.000 de lei pentru că nu a luat măsurile necesare pentru a-i determina pe participanţi să poarte mască şi să păstreze distanţarea fizică, în conformitate cu legea, a declarat marţi, la Comisia pentru apărare din Camera Deputaţilor, comisar şef Bogdan Berechet, şeful Poliţiei Capitalei. De asemenea, firma de pază a primit o amendă de 5.000 lei, a anunţat ministrul de Interne.


loading...