Victor Ciutacu despre atacul lui Orban: „Acum are dreptate, dar n-are de luat. Şi noi ce vină avem?”

Ludovic Orban şi-a continuat şi luni atacurile dure la adresa lui Florin Cîţu şi Klaus Iohannis, în timp ce apropiaţii săi vor să îşi dea demisiile din PNL.

27 sept. 2021, 15:17
Victor Ciutacu despre atacul lui Orban: „Acum are dreptate, dar n-are de luat. Şi noi ce vină avem?”

Jurnalistul Victor Ciutacu a comentat ieșirea fostului lider al PNL, Ludovic Orban, care a contestat vehement modul în care a fost organizat congresul PNL. Ciutacu susține că reacția dură a lui Orban nu a venit la momentul oportun, adică în timpul campaniei din interiorul partidului

„Foarte bun Orban astăzi; din nefericire, mult prea târziu și degeaba. Dacă voia ca pusul cenușei în cap să aibă o mică șansă de eficiență, trebuia s-o facă apăsat în campania internă. Faptul că-și admite, mult postfactum, contribuția la ascensiunea dezgustătoare în ierarhia statală a catastrofelor Iohannis și Cîțu și că acum regretă în gura mare nu-l scuză, ba dimpotrivă. Acum are dreptate, dar n-are de luat. Iar noi ce vină avem?

Florin Cîţu: „USR preferă să stea lângă AUR și PSD”. Ce spune de verdictul CCR de marţi

P.S. Securitatea nu e implicată în tot și-n toate de alaltăieri, când a pierdut el alegerile în PNL. Nu l-am văzut foarte deranjat de realitatea asta până azi”, a spus jurnalistul Victor Ciutacu, pe pagina sa de Facebook.

Sute de membri PNL vor să-și dea demisia din partid și l-au întrebat pe Ludovic Orban dacă să facă acest pas, fostul lider PNL sfătuindu-i ca deocamdată „să stea pe loc, au declarat surse liberale pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

„Pentru un nou partid, îți trebuie lider și avem, îți trebuie mesaj și avem, îți trebuie oameni și îți mai trebuie bani, le avem pe toate”, spun surse din PNL. ‘Orban le-a zis tuturor să stea pe loc”, au precizat sursele citate.

„Dacă o să mai dea Cîțu afară oameni din funcții, sau dacă îi exclude din partid, trebuie să înțeleagă că ei nu sunt oamenii lui Orban, ei sunt oamenii PNL. Să îi dea afară, Orban abia așteaptă”, au adăugat surse liberale.

Fostul lider PNL Ludovic Orban a declarat că i-ar fi ruşine să ajungă preşedinte al PNL aşa cum a ajuns Florin Cîţu.” El nu înţelege că nu va mai fi prim-ministru. Sau dacă rămâne, va fi din mila PSD”, a afirmat Orban, reiterând că el nu va vota o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cîţu.

Ludovic Orban şi-a depus demisia la partid: „Nu-mi închide nimeni gura, nu sunt înfrânt”. Cîţu avertizează: „Parteneriatul cu Iohannis nu este pe persoană fizică”

“Florin Cîţu nu înţelege un lucru. Chiar dacă a ajuns cum a ajuns…dacă aş fi în locul lui mie mi-ar fi ruşine să ajung preşedintele PNL aşa cum a ajuns el. Florin Cîţu nu înţelege un lucru, că nu va mai fi prim-ministru sau dacă va rămâne prim-ministru va rămâne din mila PSD, iar să rămâi prim-ministru din mila PSD, înseamnă să îţi baţi joc de toţi simpatizanţii PNL care din ce în ce mai puţini cred în Florin Cîţu şi se întreabă oare ce s-a întâmplat cu PNL de a putut să mizeze pe un om care practic a devenit pentru un număr uriaş de cetăţeni o persoana non grata”, a declarat luni, Ludovic Orban.