Victor Ciutacu a obținut premiul pentru „Cel mai urmărit talk show de televiziune din România” la Gala Premiilor Capital. „Este un rezultat de echipă”

Victor Ciutacu a primit premiul pentru „Cel mai urmărit talk show de televiziune din România” la Gala Premiilor Capital, care se sărbătorește de 30 de ani de la apariția ediției print a ziarului Capital.

07 dec. 2022, 22:57
Victor Ciutacu a obținut premiul pentru „Cel mai urmărit talk show de televiziune din România” la Gala Premiilor Capital. „Este un rezultat de echipă”

Deși a absolvit Universitatea Politehnica din București, Victor Ciutacu și-a început cariera ca jurnalist, la ziarul Meridian. Ulterior, în 1995, a început să lucreze la Curierul Național și la Adevărul. A fost redactor-șef la cotidianul Jurnalul Național și moderator al emisiunii „Vorbe Grele” de la Antena 2 și Antena 3. Din 2013, Victor Ciutacu lucrează la România Tv, unde moderează emisiunea „Punctul Culminant”.

Victor Ciutacu are cele mai bune audiențe din segmentul său, la RomâniaTv. Sute de mii de persoane urmăresc seară de seară dezbaterile din timpul talk show-ului său.

„Bună seara, aș dori să preiau ștafeta și să prezint scuzele noastre publice către dl. Zelenski, care ar trebui să primească toate premiile. Mă bucur că primesc un premiu pentru activitatea de televiziune. Mă bucur că mai există ziare, reviste, și că mai există oameni pe care legitimațiile lor scrie jurnalist și nu sunt agramați. Consider că sunt contemporan cu Revista Capital, am 29 de ani de presă, nu 30 în cap. Am 29 de ani de presă pe care i-am împlinit în octombrie, ar fi trebuit să debutez și eu în presă la Evenimentul Zilei. Este al treilea an consecutiv pe care îl realizez și emisiunea mea termină cu cei mai mulți telespectatori. Este un rezultat de echipă, eram la un pas să zic că ce este prea mult, este prea mult. Vă mulțumesc tuturor, și celor care mă premiați, și celor care nu mă premiați”, a declarat Victor Ciutacu.

Victor Ciutacu, după ratingul fabulos realizat de România Tv pe 1 Decembrie: „Unii au impresia că au inventat apa caldă din conductele sparte ale RADET”

România TV a înregistrat rezultate spectaculoase de audienţă de Ziua Naţională a României. De 1 Decembrie, când postul nr. 1 de stiri din România a aniversat 11 ani de emisie, românii au preferat emisia România TV.

„Chiar simțeam nevoia, zilele astea, să ascult/citesc niște lecții de jurnalism, să învăț cum stă treaba cu relevanța subiectelor, cu interesul publicului. Mă rog, chestii d-astea de finețe, care nouă, ăstora care tragem cu cârca la cel mai înjurat post tv, ne scapă. Dat fiind că nimeni nu ne-a dat lecțiile așteptate, am încercat să ne descurcăm pe 1 Decembrie cum ne-a dus capul. Pe scurt, i-am strivit și d-aia nu scoate un sunet nici un specialist în știri. Îi mai las până deseară fără să pun cifrele de ieri și, dacă nu aud nici un sunet și nu citesc nici un rând cu iz de explicație, îi rușinez. Fiindcă, pur și simplu, m-am săturat de închipuiți care au impresia că au inventat apa caldă din conductele sparte ale RADET”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook, unde a prezentat mai multe tabele oficviale cu audienţele, pe intervale orare.

România TV a fost lider de audienţă, surclasând toate celelalate posturi de ştiri concurente de 1 Decembrie. România Tv a avut o medie de 2.3 All Day, faţă de 1.1 cât a reuşit Antena 3 Cnn.

România TV a transmis live parada militară de la Arcul de Triumf. Iar pe toată durata paradei, postul de ştiri România TV a fost depăşit doar de Pro TV.

Măsurătorile au arătat că în intervalul 11.00 – 12.00, când multe televiziuni din România au transmis imagini de la parada militară de la Arcul de Triumf, postul de televiziune România TV a avut un rating de 4.0 şi un share de 15.1, fiind depăşit doar de Pro TV, cu un rating de 6.6.