Victor Ciutacu, după ratingul fabulos realizat de România Tv pe 1 Decembrie: „Unii au impresia că au inventat apa caldă din conductele sparte ale RADET”

România TV a înregistrat rezultate spectaculoase de audienţă de Ziua Naţională a României. De 1 Decembrie, când postul nr. 1 de stiri din România a aniversat 11 ani de emisie, românii au preferat emisia România TV.

02 dec. 2022, 20:28
Victor Ciutacu, după ratingul fabulos realizat de România Tv pe 1 Decembrie: „Unii au impresia că au inventat apa caldă din conductele sparte ale RADET”

Victor Ciutacu a comentat pe Facebook rezultatele spectaculoase obţinute de România TV. „Chiar simțeam nevoia, zilele astea, să ascult/citesc niște lecții de jurnalism, să învăț cum stă treaba cu relevanța subiectelor, cu interesul publicului. Mă rog, chestii d-astea de finețe, care nouă, ăstora care tragem cu cârca la cel mai înjurat post tv, ne scapă. Dat fiind că nimeni nu ne-a dat lecțiile așteptate, am încercat să ne descurcăm pe 1 Decembrie cum ne-a dus capul. Pe scurt, i-am strivit și d-aia nu scoate un sunet nici un specialist în știri. Îi mai las până deseară fără să pun cifrele de ieri și, dacă nu aud nici un sunet și nu citesc nici un rând cu iz de explicație, îi rușinez. Fiindcă, pur și simplu, m-am săturat de închipuiți care au impresia că au inventat apa caldă din conductele sparte ale RADET”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook, unde a prezentat mai multe tabele oficviale cu audienţele, pe intervale orare.

Update: „Hai că v-am făcut suficient de cuiroși, luați tabelul și forfecați-l, mă duc la meci. Eu am prestat de la 17 și de la 21. Și, după cum se vede din depărtare, omul cu valoare mare e, pe scurt, oricare dintre noi. Fiindcă, în timp ce toată lumea ne înjura copios, noi ne-am văzut de treabă, ne-am identificat bine publicul, ni l-am crescut și l-am respectat. Am fost (cât se poate de) consecvenți, nu i-am băgat de gât subiecte care știm noi mai bine ca el că ar trebui să-l intereseze și am păstrat o linie. Bună, rea, istoria va decide. Cu siguranță, însă, de succes. Și ăsta e un motiv pentru care cred că acum nouă ani juma am făcut o alegere bună…
P.S. Între orele 12 și 14, am bătut și Pro TV. Asta ca să n-avem vorbe la proces”, a scris Victor Ciutacu într-o altă postare pe Facebook.

România TV, rezultate spectaculoase de audienţă de 1 Decembrie! Postul nr. 1 de ştiri din România a aniversat 11 ani de emisie! Răsturnare incredibilă în topul audienţelor

De Ziua Naţională, românii au ales România TV

România TV a fost lider de audienţă, surclasând toate celelalate posturi de ştiri concurente de 1 Decembrie. România Tv a avut o medie de 2.3 All Day, faţă de 1.1 cât a reuşit Antena 3 Cnn.

România TV a transmis live parada militară de la Arcul de Triumf. Iar pe toată durata paradei, postul de ştiri România TV a fost depăşit doar de Pro TV.

Citeşte şi: Parada militară spectaculoasă de Ziua Națională, la Alba Iulia. Traian Băsescu și Emil Constantinescu, marii absenți de 1 Decembrie | VIDEO

Măsurătorile au arătat că în intervalul 11.00 – 12.00, când multe televiziuni din România au transmis imagini de la parada militară de la Arcul de Triumf, postul de televiziune România TV a avut un rating de 4.0 şi un share de 15.1, fiind depăşit doar de Pro TV, cu un rating de 6.6.

Victor Ciutacu a comentat pe Facebook rezultatele spectaculoase obţinute de România TV.

Antena 3 CNN s-a clasat pe locul 4 cu un rating de 2.6%.

România TV a făcut din Ziua Națională a României o adevărată zi de sărbătoare și infotainment. Pe tot parcursul zilei zeci de reporteri din întreagă țară au relatat de la fata locului din intreaga tara din marile orase unde romanii sarbatoreau 1 Decembrie. Reportaje, interviuri si multe imagini in premiera cu bucuria romanilor din aproape fiecare judet.

Ca de fiecare data ziua s-a incheiat la televiziunea numarul 1 de stiri cu doua mega-exclusivitati. Interviul cu premierul Nicolae Ciuca in care acesta a vorbit despre guvernare, viitorul Romaniei dar si despre cea mai mare frica a sa si un alt interviu marca Victor Ciutacu cu liderul PSD, Marcel Ciolacu, viitorul premier al Romaniei.