Victor Ciutacu a primit Premiul Special pentru Excelenţă în Jurnalism

Victor Ciutacu, realizator România TV, a câştigat miercuri seara Premiul Special pentru Excelenţă în Jurnalism, în cadrul Galei Premiilor Capital Eroii Anului 2019.

04 dec. 2019, 18:00
Victor Ciutacu a primit Premiul Special pentru Excelenţă în Jurnalism

„Ştiu că sunt genial, dar îmi place să mi-o spună şi alţii”, sunt cuvintele lui Victor Ciutacu cu care acesta a fost chemat pe scenă pentru primirea premiului, de către Anca Andrei, redactorul-şef al revistei Capital.

Mulţumesc celor care au decis că trebuie să mă aflu alături de dumneavoastră în seara asta. Ultima dată când am fost la o festivitate de premiere împreună cu domnul Orban se întâmpla acum 10 ani de zile. Eu luam premiul şi domnul Orban mi-l acorda.

Se întâmpla la Teatrul Naţional Bucureşti, într-o sală plină de liberali stupefiaţi că domnul Orban îl premia pentru cum îşi foloseşte libertatea cuvântului pe cel care călca în picioare Guvernul Tăriceanu, la vremea respectivă preşedinte al Partidului Naţional Liberal. Mă bucur că ne întâlnim din nou într-un astfel de context după 10 ani de zile, domnule prim-ministru„, a spus Victor Ciutacu în momentul în care a primit premiul.