Victor Ciutacu a răbufnit, după ce un membru CNA anunță motivele execuției postului România TV

Victor Ciutacu a venit cu o reacție dură, după ce un membru CNA anunță motivele execuției postului România TV .

10 nov. 2021, 23:36
Victor Ciutacu a răbufnit, după ce un membru CNA anunță motivele execuției postului România TV

Jurnalistul spune că Dorina Rusu,  reprezentant al Administrației Prezidențiale în CNA, își permite ca, în ședință, să acuze postul de televiziune de ”subminare a încrederii cetățenilor în instituțiile democrației, de înspăimântarea deliberată a populației și de promovarea unui delir antieuropean și ultrareligios”.

Victor Ciutacu a răbufnit, după ce un membru CNA anunță motivele execuției postului România TV

”Toate posturile de televiziune (evident, inclusiv al nostru) funcționează pe Legea audiovizualului. Autoritatea legală de autorizare și control se numește CNA.

Instituție care, deși e bizar, acționează și ca procuror, și ca judecător în domeniu. Sancțiunile dictate de acest for sunt executorii, indiferent dacă le contești în instanță sau nu.

Ei bine, un membru al acestui for, cu rang de secretar de stat, Dorina Rusu, reprezentant al Administrației Prezidențiale în CNA, își permite ca, în ședință, să acuze postul nostru de televiziune de subminare a încrederii cetățenilor în instituțiile democrației, de înspăimântarea deliberată a populației și de promovarea unui delir antieuropean și ultrareligios. Cu alte cuvinte, Romania TV este de vină pentru „statul eșuat”.

Citește și: Victor Ciutacu, tranşant după ce Roşia Montană a intrat în patrimoniul UNESCO: Toată ţara va plăti de dragul isteriei unor susţinători. Cu aurul exploatat puteam astupa gaura de la buget! – EXCLUSIV
După aia, neutră ca orice magistrat al audiovizualului, propune și votează amenzi pe bandă rulantă. Cu regretul că „nu avem ce să facem atât de mult…” ”, a declarat Victor Ciutacu, pe pagina personală de Facebook.

Citește și: Victor Ciutacu, mesaj EXPLOZIV pentru Raed Arafat: „Şi din cauza dumneavoastră mor în două zile oameni cât la Revoluţie. V-aţi bătut joc de ţara asta şi continuaţi să o faceţi”