Victor Ciutacu, mesaj EXPLOZIV pentru Raed Arafat: „Şi din cauza dumneavoastră mor în două zile oameni cât la Revoluţie. V-aţi bătut joc de ţara asta şi continuaţi să o faceţi”

Prezentatorul emisiunii Punctul Culminant de la România TV, Victor Ciutacu, a avut joi seară un discurs manifest adresat secretarului de stat în Ministerul de Interne Raed Arafat, pe care îl acuză că a contribuit la gravitatea cu care valul 4 al pandemiei a lovit România, ajungând la în fiecare zi să se înregistreze între 400 şi 600 de decese.

04 nov. 2021, 23:32
Victor Ciutacu, mesaj EXPLOZIV pentru Raed Arafat: „Şi din cauza dumneavoastră mor în două zile oameni cât la Revoluţie. V-aţi bătut joc de ţara asta şi continuaţi să o faceţi”

Victor Ciutacu a prezentat un montaj compus din declaraţii ale lui Raed Arafat în care acesta asigura că epidemia de Covid nu este motiv de îngrijorare, că noul coronavirus provoacă o simplă gripă şi că românii nu ar trebui să intre în panică.

„S-a murit, domnule Arafat, nu că s-a greşit! Dacă pentru primele imagini, alea care vă arată impostura în domeniul medical, mă mai reclamaţi mult la CNA, o să le dau în fiecare seară, până vă ies pe nas. Că nu v-a pus nimeni cuvintele alea în gură. Nu eu am spus că epidemia de Covid este pistol cu apă şi că trece fără tratament. Aţi spus dumneavoastră, care vă pretindeţi doctor. Eu nu mă pretind nici inginer.

Mă mai reclamaţi mult, facem în fiecare seară, facem rubrica imposturii lui Arafat şi vă dau citatele din dumneavoastră. Pe care nu vi le-a pus nimeni în gură, domnule doctor. A, că vă aleargă Ceauşescu şi vă face mizerii, da, să vă alerge, cum i-a alergat şi pe alţii. Nu v-am văzut niciodată vexat când îi alerga pe alţii, doar când vi se întâmplă dumneavostră. Doar când e atinsă augusta dumneavoastră persoană. Dacă mă întrebaţi pe mine, Ceauşescu ăla trebuia de mult să fie ascuns, dar este altă discuţie.

Citeşte şi: Florin Cîţu, după negocierile cu PSD: „A fost o discuţie bună, cu soluţii interesante. Am gasit multe puncte care pot să ne unească. Încă nu avem concluzii”

Victor Ciutacu: „Nu ne efrică, domnule Arafat, nici de dumneavoastră, nici de securiştii din spatele dumneavoastră”

Faptul că dumneavoastră şi scribălăi dumneavoastră, locotenenţii dumneavoastră de presă, faceţi plângeri peste plângeri la CNA nu vă face nici mai puternic, nici mai competent. Mor, şi din cauza dumneavoastră, 500-600 de oameni pe zi. În două zile mor cât la revoluţia sângeroasă din decembrie. Revoluţia din 1989 v-a permis dumneavoastră, cetăţean palestinian, să deveniţi cetăţean român.

Măcar atâta respect să aveţi pentru statul ăsta şi pentru oamenii lui şi pentru cetăţenia pentru care aţi jurat pe Constituţie, pe care o încălcaţi deliberat, o călcaţi în picioare.

Că nu ne temem, domnule Arafat, nici de reclamaţiile dumneavoastră, nici de ameninţările dumneavoastră, nici de toţi securiştii din spatele dumneavoastră, care au impresia că reglează politica de programe a acestui post de televiziune.

Sunteţi un impostor, ca nivel al priceperii administrative, domnule Arafat. Priceperea medicală nu v-o cunosc, dar afirmaţiile făcute vă descalifică, şi vă spune asta unul care la un moment dat a fost gata să iasă în stradă pentru dumneavoastră. Unul care s-a luat de gât cu Traian Băsescu pentru dumneavoastră. Şi n-o meritaţi, din nefericire, pentru că v-aţi bătut joc de ţara asta. Şi continuaţi să o faceţi, din aceeaşi nefericire.”, a spus Victor Ciutacu, al cărui discurs poate fi urmărit de la minutul 40:50.

Citeşte şi: Gabriela Firea o dă afară pe Raluca Turcan din Guvern. Ce alte nume aduce PSD la Palatul Victoriei