Victor Ciutacu, după ancheta Poliţiei legată de poliţistele „vicioase”: Multă treaba are si Miliţia! Ancheta să ce? Veneau direct de la salon şi au scăpat de ochiul vigilent al superiorului?

Poza cu cele două poliţiste a fost publicată, ieri, pe Facebook, iar în numai câteva ore a devenit virală, fiind distribuită şi repostată de sute de pagini. Poliţia a deschis o anchetă.

19 aug. 2022, 14:47
Victor Ciutacu, după ancheta Poliţiei legată de poliţistele „vicioase”: Multă treaba are si Miliţia! Ancheta să ce? Veneau direct de la salon şi au scăpat de ochiul vigilent al superiorului?

Jurnalistul Victor Ciutacu a reacționat rapid la vestea că Poliția Capitalei a deschis o anchetă în cazul celor două polițiste care au fost surprinse la cafea și țigară în timpul programului. Cele două nu respectau codul de conduită al Poliției, însă Ciutacu spune că responsabil cu verificările ar fi trebuit să fie șeful de secție care le-a permis accesul la muncă.

Multa treaba are si Militia! Ancheta sa ce? N-au regulament? Nu le-au vazut sefii cand au intrat in tura? Au patruns in sectie la adapostul intunericului? Tot atunci le-au crescut si ghearele? Veneau direct de la salon si au scapat de ochiul vigilent al superiorului? Aleia din dreapta i s-a agatat bratara involuntar de glezna, i-au sarit gradele de pe uneri si i-au iesit degetele de la picioare prin pantofi?, scrie Victor Ciutacu pe Facebook.

Poliţia a deschis o anchetă după fotografia virală cu două poliţiste „vicioase”
Poza cu cele două poliţiste a fost publicată, ieri, pe Facebook, iar în numai câteva ore a devenit virală, fiind distribuită şi repostată de sute de pagini.

Conducerea Poliției Capitalei a dispus verificări, prin intermediul Serviciului Control Intern, urmând ca la finalul acestora să fie dispuse măsuri legale.

Fulgy l-a ameninţat pe atacatorul Margheritei: „Roagă-te să ajungi la puşcărie”

Verificările vizează abateri de la Codul de etică și deontologie al polițistului, a comunicat Direcția Generală de Poliție a  Municipiului București în urma apariției în spațiul public a pozei.

În fotografia devenită virală apar două poliţiste care stau pe scaun, în timp ce fumează și beau cafea. Ambele sunt machiate strident, iar una dintre ele este încălțată cu sandale.

Potrivit reprezentanților Poliției cele două tinere sunt angajate ale Secției 3 Poliție. Una dintre ele este angajată la serviciul care asigură paza instituției, iar cealaltă la biroul de informații.

De necrezut! Un tânăr căutat de poliție s-a ascuns în interiorul unui urs de pluș uriaș în timpul perchezițiilor. Cum au reușit oamenii legii să-l găsească

Fotografia a fost distribuită pe o rețea de socializare și a primit peste 1000 de comentarii, cele mai multe fiind critici la adresa atitudinii și machiajului strident al celor două femei.