Victor Ciutacu: „Am trăit să văd și să aud un ditamai liderul USR, Clotilde Armand, plângându-se că funcționarii, în loc să funcționeze, își permit s-o filmeze și s-o înregistreze pe ea ilegal”

Clotilde Armand se plânge că primește același tratament pe care USR l-a inventat și l-a folosit împotriva adversarilor politici. Victor Ciutacu are toate informațiile.

09 apr. 2024, 11:03
Victor Ciutacu: „Am trăit să văd și să aud un ditamai liderul USR, Clotilde Armand, plângându-se că funcționarii, în loc să funcționeze, își permit s-o filmeze și s-o înregistreze pe ea ilegal”

„USR e partidul care a inventat hărțuitul oamenilor cu telefonul. Pentru cine n-are memorie de euglena verde, scenele cu reziștii alergând lume, din parcuri și ăână-n parlament, cu aparatele deschise pe înregistrare și provocându-i, sunt mai vii ca oricând. Că, ulterior, AUR a preluat metoda și a perfecționat-o e deja un alt episod al istoriei noastre recente. Ei bine, astăzi, am trăit să văd și să aud un ditamai liderul USR, Clotilde Armand, plângându-se că funcționarii, în loc să funcționeze, își permit s-o filmeze și s-o înregistreze pe ea ilegal. În faimoasă speță unde singurul bebeluș al din maternitatea din Guadelupe executa un maiestuos trafic de influență în favoarea unei companii care face milioane din valorificarea deșeurilor. Bine, femeia are și vocația gunoaielor, și inconștiența comportamentului de colonist care are impresia ca totul i se cuvine și i se permite orice în gubernie…”, a declarat Victor Ciutacu în direct la România TV.

Victor Ciutacu, despre Ilie Şerbănescu: „Nea Ilie mi-a zis, fatalist, că nu-l mai apucă alegerile. Cu un an înainte, bătea munţii pe jos. Era viu şi verde”
„Da, e aceeași Clotilde Armand care, acum aproape patru ani, când curgeau imaginile cu reziștii cu rucsăcei jucând fotbal cu sacii plini cu buletine de vot, era la fel de indignată. Dar nu de ce se întâmplase în sediul Biroului Electoral (nici n-avea de ce, că era în favoarea ei), ci fiindcă apăruseră imaginile incriminatorii în spațiul public. Că-i promisese ei cineva că nu merg camerele de luat vederi și, ghinion, una rămăsese funcțională”, mai spune Victor Ciutacu.

„E comportamentul tipic al reziștilor. Acuză și spurcă pe toată lumea și, când se-ntoarce roata, răcnesc ca apucații că-s abuzați. Fac fix ca ciorditorii din tramvaiul 32, care te buzunăresc și, dacă-i prinzi, urlă că-i ură de rasă. Și că-i suspectezi pe nedrept, cu portofelul tău în mână, că ar fi, pușchea pe limbă, hoți de buzunare. E de ajuns să faci o translație de imagine de la mahalagioaica de la Sectorul 1 la precupeața aia de la Administrația Spitalelor, nevasta lu taica popa din Brănești care nu-și suporta fizicul debordant în altă parte decât la Fântâni, pe Victoria Socialismului. Diferă doar fizionomia și talentul discursiv, tupeul e identic”, a declarat Victor Ciutacu la România TV.

Citeşte şi

Victor Ciutacu, în topul prezentatorilor TV care se bucură de cea mai mare încredere a românilor: „Vestea proastă pentru societate este că nu vine nimeni spectaculos din urmă”

Victor Ciutacu, savuros despre audienţe: După părerea mea, pufuleții ar trebui băgați primii în pauzele publicitare

„Trebuie să fac o ședință de urgență cu departamentul de vânzări. Încă mai avem anumite seri regretabile în care pauzele de publicitate iau bătaie strânsă de la exclusivitățile concurenței directe. Nu cred că-s foarte bine aranjate spoturile. După părerea mea, pufuleții ar trebui băgați primii, abia după aia să intre brusc detergenții și, pe final, pastilele împotriva deranjamentelor stomacale. La salamul de vară s-ar impune și un Breaking news. Lucrez la asta și vă țin la curent”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.