Victor Ciutacu, atac la Cristina Neagu în ProSport: „Tragedia epică a celei mai mari handbaliste din România care n-a câștigat nimic pentru România”

Victor Ciutacu şterge pe jos cu handbalista Cristina Neagu care a pretins respect după arbitrajul din Muntenegru. Jurnalistul România TV spune, însă, că respectul nu trebuie pretins, ci câştigat.

17 nov. 2022, 21:18
Victor Ciutacu, atac la Cristina Neagu în ProSport: „Tragedia epică a celei mai mari handbaliste din România care n-a câștigat nimic pentru România”

România a făcut iar, ca de obicei în ultimii mulți ani, rahatul praf la un nou turneu final de handbal feminin, că la bărbați nu se mai califică de când cu lupii albi. Și de vină-s, ca de obicei, toți și toate, mai puțin autorii dezastrului. În ordinea numerelor de pe tricouri, arbitrii, vaccinarea obligatorie, ghinionul, soarta, destinul și, eventual, invazia Rusiei în Ucraina. Iar concluzia tuturor responsabililor e, iar, a nu știu câta oară, că avem viitor…

Rămânem, după noul dezastru, cu golul extraterestru al Biancăi Bazaliu, cu regretul că e ultimul European al Cristinei Neagu și cu – nu-i așa? – speranța că ne vom califica miraculos la Olimpiadă. Acolo unde, poate, se va îndura și Zeița să se pogoare, pentru ultima oară, printre pământeni. Plus cu tentativa de protest cu carioca pe tricouri albe. Mișcare, cum altfel, inițiată de bugetara Cristina Neagu, cea mai mare handbalistă din istoria României care n-a câștigat nimic pentru România. Care cerșește respect și împarte iubitorii de handbal în români și ne-români.

Citeste si Victor Ciutacu face praf CNA-ul: „Niște nevertebrate incompetente! / Un buboi purulent!”

Dincolo de faptul că respectul de câștigă, nu se pretinde, eu propun ca toți cei care nu rezonează cu suferințele strigate ale megastarei care joacă numai când vrea ea pentru Națională să fie exonerați de plata părții lor de impozite și taxe care alimentează clubul de stat fără suporteri CSM București și Federația Română de Handbal. Iar domnișoara Neagu să-și câștige cinstit, la privat, eventual la un club din străinătate dispus să dea de-a dura cu banii, mormanul de aproximativ 20.000 euro/lună.

Click aici pentru a citi în întregime editorialul lui Victor Ciutacu din ProSport