Victor Ciutacu face praf CNA-ul: „Niște nevertebrate incompetente! / Un buboi purulent!”

Un nou scandal în mass-media din România. Victor Ciutacu a lansat acuzații gave la adresa CNA, după un conflict monstru, în care postul România TV a fost implicat. 

10 nov. 2022, 18:09
Victor Ciutacu face praf CNA-ul: „Niște nevertebrate incompetente! / Un buboi purulent!”

Tot scandalul a început după ce România TV a fost jignit în timpul unei ședințe CNA, de Ovidiu Vanghele, reprezentant al portalului „Să fie lumină”.

Vanghele a reclamat RTV pentru materialele cu călugărul amant, care a acuzat înalte fețe bisericești de homosexualitate.

Jurnalistul România TV din prime-time, Victor Ciutacu, a făcut un comentariu în stilul caracteristic, pe pagina sa de Facebook. El s-a arătat nemulțumit în special de faptul că oficialii de la CNA nu au intervenit pentru a pune capac derapajelor lui Vanghele.

„Aud că, sub ochii admirativi ai unei majorități a CNA, o creatură bizară și-a permis, fără să fie întreruptă, să jignească un întreg post TV. Cel la care lucrez. Că primata aia vorbește cum scrie, adică prost și vulgar, nu e problema mea. Dar, că nevertebratele alea incompetente, incapabile să-și găsească un loc de muncă la privat, trimise de partide la stat să facă umbră pământului pe bani de la noi, permit asta, deja mă privește în mod direct. Pentru că, legal, rolul CNA este cu totul altul, nu să se prosterneze legislativ în fața unor forme primare de inteligență.

 

Victor Ciutacu: „Eu am încetat demult să mai iau în serios caricaturile alea de la CNA!”

 

Mi se rupe la modul cel mai grandios cu putință de amenda profund nedreaptă și nejustificată legal pe care ne-am luat-o. Nu e nici prima, nici ultima, deja m-am obișnuit cu mizeria. Dai cu săpun și se ia jegul. Eu am încetat demult să mai iau în serios caricaturile alea care, fără posturile politice de la CNA, ar face coadă la forțele de muncă. D-aia nu mă prezint niciodată la staborul lor interlop, oricine m-ar reclama și indiferent pentru ce.

E treaba administrației postului dacă va contesta sau nu în instanță noua taxă de șmecherie introdusă pe piață de niște recuperatori fără trecut și fără viitor în meseria pe care teoretic o reglementează. Cât despe buboiul ăla purulent și pestilențial care a emis azi flatulențele alea verbale pe gaura gurii, înțeleg că predă studenților la stat. Aici are și Iohannis dreptatea lui, România e un stat eșuat, e bine să ne spălăm cât mai des, iar învățământul trebuie reformat de la fundație”, a notat Victor Ciutacu pe Facebook.