Victor Ciutacu: Când şi unde s-au văzut Kamala şi Ciucă al nostru? Şi Iohannis părea mirat!

Victor Ciutacu este intrigat de lipsa de transparenţă a Guvernului care anunţă monitorizarea strictă a presei.

12 mart. 2022, 12:20
Victor Ciutacu: Când şi unde s-au văzut Kamala şi Ciucă al nostru? Şi Iohannis părea mirat!

Victor Ciutacu: „Doamna Kamala a transmis omenirii, mă rog, câtă era în live cu ea, fiincă pe CNN-ul original vorbeau domnul Emmanuel și doamna Ursula, că săptămâna trecută s-a văzut cu domnul Ciucă al nostru. Până și domnul Werner părea ușor mirat. Dacă nu-s excesiv de indiscret, chiar n-aș vrea să par putinist, ci doar curios, unde și când s-a întâmplat evenimentul major al întâlnirii titanilor? Că Guvernul României, structura ierarhic superioară viitorului Minister al Adevărului, n-a comunicat nimic pe această temă de impact planetar.

UPDATE. Cică există un comunicat, datat 1 martie, că s-au AUZIT la telefon. Deci nu săptămâna trecută, așa că revin. Când și unde s-au VĂZUT?”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Victor Ciutacu demască implicarea Guvernului în platforma de cenzurare a presei sub coordonarea lui Arafat

Într-adevăr, prim-ministrul Nicolae Ciucă a avut pe 1 martie o convorbire telefonică cu vicepreședintele Statelor Unite ale Americii Kamala Harris despre invazia rusă din Ucraina și despre întărirea apărării României în fața agresiunii ruse. Ambele guverne au confirmat decizia de a continua sprijinul acordat Executivului și poporului ucrainean împotriva agresiunii militare ruse.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, în cadrul dialogului, a fost analizată situaţia de securitate din regiune, ca urmare a agresiunii militare ruse asupra Ucrainei.

„Vicepreşedintele SUA a transmis mulţumiri României pentru sprijinul acordat refugiaţilor ucraineni”, se arată în comunicat.

Totodată, a fost remarcată importanţa solidarităţii manifestate de aliaţi pe Flancul Estic al NATO, care întăreşte garanţiile de securitate. La rândul său, premierul a transmis mulţumirile României pentru suplimentarea numărului de militari americani sosiţi în ţara noastră, fiind subliniată soliditatea Parteneriatului Strategic dintre România şi SUA, care aniversează anul acesta 25 de ani de la semnare.

Victor Ciutacu: Vreau să mă fac vedetă de televiziune în Ucraina. Am aflat că se plătește foarte bine!

„De asemenea, în cadrul convorbirii a fost confirmată decizia ambelor guverne de a continua sprijinul acordat guvernului şi poporului ucrainean împotriva agresiunii militare ruse”, se mai spune în comunicat.