Victor Ciutacu comentează acid îmbrânceala în care a fost implicat Ludovic Orban: ”Când reziștii agresau demnitari pe stradă, erau justificate violența și circul?”

Protestul organizat miercuri de AUR în fața Parlamentului a produs și primele evenimente nedorite, fostul premier Ludovic Orban fiind agresat de mulțimea strânsă la fața locului.

10 mai 2023, 11:44
Victor Ciutacu comentează acid îmbrânceala în care a fost implicat Ludovic Orban: ”Când reziștii agresau demnitari pe stradă, erau justificate violența și circul?”

Fostul premier Ludovic Orban a declarat, miercuri, că a fost agresat și scuipat de manifestanți ai AUR când se deplasa către intrarea de la Parlament.

„Am fost scuipat, înjurat, lovit, au intervenit jandarmii, deși eu nu am solicitat lucrul acesta, dar au intervenit din cauza violenței. Protestatari AUR, cea mai mare parte ai protestatarilor sunt membri AUR, care au și fost asmuțiți împotriva mea”, a declarat Ludovic Orban.

„Când am plecat de la poarta unde nu mi s-a permis accesul ca deputat, a trebuit să traversez Izvorul. Pur și simplu am fost agresat fără niciun fel de motiv când mă deplasam. Această agresiune a fost produsă de oameni din AUR care au fost asmuțiți împotriva mea”, a mai declarat fostul premier.

La puțin timp după evenimentul în care a fost implicat Orban și după acuzele aduse de acesta inclusiv la adresa parlamentarilor AUR, jurnalistul România TV Victor Ciutacu a comentat pe pagina sa de Facebook declarațiile președintelui Forței Dreptei.

”- Când oamenii montați de PNL îl scuipau/îmbrânceau pe Bacalbașa tot în curtea Parlamentului, era legitim protestul? Că-l văd pe Orban ușor contrariat că era să și-o ia de la voinicii AUR

– Cand reziștii făceau ca toate viețuitoarele preistorice prin Casa Poporului și agresau demnitari pe stradă, erau justificate violența și circul? Că-l remarc pe Moșteanu aruncând iar pisica la Dragnea.

Hai să nu ne mai dăm virgine în curtea bordelului. Iureșul de azi folosește, în egală măsură, aproape tuturor. AUR își continuă creșterea, ca – nu-i așa? – singurul partid care ține cu românii. PSD și PNL au justificare să continue guvernarea în coaliție, ca nu cumva să preia extremistul Simion puterea. Singurii care-s pe nicăieri rămân useriștii, la fel de inadecvați și de dependenți de programe făcute de alții ca de obicei.”, a scris Victor Ciutacu pe reteaua socială.

Citește și: VIDEO George Simion îi numără bodyguarzii lui Kovesi: ”Vă e frică de ceva? Incredibil”