VIDEO George Simion îi numără bodyguarzii lui Kovesi: ”Vă e frică de ceva? Incredibil”

Președintele AUR și omul cu cea mai mare creștere în sondaje, George Simion, a dat nas în nas pe străzile Capitalei chiar cu unul dintre posibilii săi contacandidați la președinția României, șefa Parchetului European, Laura Kovesi.

10 mai 2023, 09:44
VIDEO George Simion îi numără bodyguarzii lui Kovesi: ”Vă e frică de ceva? Incredibil”

În filmarea făcută chiar de George Simion, pe Calea Victoriei din Capitală, poate fi observată Laura Codruța Kovesi, însoțită de patru gărzi de corp, lucru care l-a intrigat pe președintele AUR.

Simion încearcă să poarte un dialog de la distanță cu Kovesi, însă bodyguarzii acesteia îl blochează cu măiestrie, astfel încât deputatul AUR abia reușește să prindă câteva cadre cu șefa Parchetului European, înainte ca aceasta și gărzile de corp să profite de culoarea verde a semaforului și să schimbe direcția, plecând în viteză de lângă el.

Într-o postare pe Facebook, fostul premier Victor Ponta a ținut să comenteze aceste imagini: „Credeam ca Doamna Kovesi e foarte “ iubita” si nu are nevoie sa fie pazita in mijlocul Bucurestiului mai ceva decat Maddona sau Lady Gaga / sau oare credea ca pe Calea Victoriei din Bucuresti o ataca rachetele lui Putin ! Recunosc ca nu am vazut asa sistem de paza nici la sefi de stat – oare asa de populara este Doamna Kovesi in Romania incat ii trebuie 5 paznici? Sincer – toata scena arata un parvenitism si o aroganta ciocoiasca pe care nu am vazut-o la niciun politician . Eu credeam ca o apara oricum “focile” de orice pericol ! Bravo George Simion pentru intrebare si filmare”.

Citește și: Marcel Ciolacu, primul atac la AUR: Nu vă lăsaţi antrenaţi de oameni care se înfăşoară în drapel şi cred că sunt salvatorii României

În urmă cu nici trei săptămâni, George Simon declara, în exclusivitate la România TV, că lupta la prezidențialele din 2024 se va da între Mircea Geoană și Laura Kovesi,  care au și cele mai mari șanse de a ocupa funcția supremă în stat.

„Lupta va fi între Geoană şi Kovesi. Poate, după mulţi ani, românii or să aibă şi ei un preşedinte al lor. Noi avem zece variante de candidaţi, în funcţie de ce va face PSD-ul, cu PSD-ul intrăm în turul doi. Avem în AUR mulţi oameni de bună credinţă, buni români şi oneşti”, a spus George Simion.

Citește și: O colaboratoare a AUR a încercat să intre în Parlament cu patru gloanțe letale. Măsurile de securitate au fost înăsprite. Reacția lui George Simion