Victor Ciutacu, despre alegerea lui Tolontan şi alte alegeri politice: „Dacă patria o cere…”

Victor Ciutacu analizează ultimele evenimente publice, de la ieşirea lui Cătălin Tolontan din şomajul scurt, la anunţurile primarilor #rezistz privind apropiatele alegeri locale.

25 ian. 2024, 11:16
Victor Ciutacu, despre alegerea lui Tolontan şi alte alegeri politice: „Dacă patria o cere…”

Victor Ciutacu anunţă într-o postare pe Facebook că a cam avut dreptate cu privire la Cătălin Tolontan şi echipa de la Libertatea, singura necunoscută fiind destinaţia, care a fost devoaltă. „Pe scurt, informativ, că n-am timp de lucruri neimportante: Fiindcă la jgheab nu s-a strâns suficient cât să apară o nouă platformă performantă media, iar el nu aduce bani de-acasă, Tolontan preia direct frâiele Hotnews. Țepelin face, auxiliar, Hotsport.

Ambii racolează deja oameni din piață, cu precădere de unde au fost goniți. Deocamdată, clasicii Iulia Roșu, Răzvan Luțac, din echipa operativă, se vor duce după mentorul lor, cum o va face și redactorul-șef Dan Duca, încă în preaviz la Libertatea. Din păcate pentru ea, biata Clarice Dinu, după ce a muncit să rânească unde au mâncat boierii Tălălagă și Pantazi, într-o încercare disperată (într-o oarecare măsură, reușită) de onorabilizare a prăvăliei, o să fie împinsă pe scări și întrebată unde fuge. Lucru pe care l-au pătimit toți vechii din locurile unde a descălecat Tolo.
Stați geană aici, fiindcă merită…
P.S. Micul deranj e că, la ora asta, Hotnews e plin de Superbet, motivul plecării neatârnaților de la Ringier. Dar dacă patria o cere…”, scrie Victor Ciutacu pe Facebook.

EXCLUSIV | Victor Ciutacu, sceptic cu privire la viitorul politicii românești. Vedetele din țară, potențiali candidați pentru reforma clasei politice. ”Ar fi, totuși, prea mult!”

Victor Ciutacu, despre tupeul reziştilor: „Vestea momentul e că inegalabila Clotilde Armand va candida, din nou”

Victor Ciutacu comenteazăm, la România Tv şi alte alegeri, făcute de alte perosane. „Vestea momentul e că inegalabila Clotilde Armand va candida, din nou, la Primăria Sectorului 1, în tandem cu Nicușor Dan la Capitală. Nu că i-ar fi bănuit cineva de bun simț, de rușine sau de uzul rațiunii, dar franțuzoaica încă nu anunțase oficial. Acum, dacă tot a făcut-o, aruncând ca de obicei vina pe PNL și PSD pentru cruntă ei incapacitate managerială, ar putea lansa în tandem cu matematicianul de renume mondial (și el persecutat de toată lumea) un program administrativ pentru bucureșteni: primul urs. Șobolani avem cu ghiotura, haitele de câini cu cucerit fără luptă trotuarele, prin parcuri umblă libere toate orătăniile pământului, mistreții bântuie prin Nord ca pe domeniul de vânătoare al lui Ion Ţiriac de la Balc, urs încă n-avem. Ăla de-a făcut cu capul tot Ploieștiul mare încă n-a ajuns în satul cu miniștri, ultima oara abia trecuse de Snagov în marșul său către Arcul de Triumf.

Dacă bagă niște subvenții de la primării pentru familiile care adoptă câte un urs și le scot pe alea inutile de la apă caldă și căldură, că bucureștenii oricum au demonstrat că se poate trăi și fără ele, ne vom îndrepta ca săgeata albastră spre statutul de cea mai eco și bio capitală din UE. După aia scoatem mașinile (mai puțin ale lor) în afara legii, proclamăm obligativitatea mersului că jos, că face piciorul frumos. Și, într-un final, o facem și pe Elena Lasconi președinte de neam, într-o țară gay friendly, cu noua capitală la Câmpulung Muscel și cu măscăriciul ăla de Iulian Bulai pe post de statuie vie pe proaspăt reabilitatul bulevard Bonjour”, a declarat Victor Ciutacu la România TV.

Victor Ciutacu: Marcel Ciolacu, deși nu-i place, și-a asumat ingrata postură de pompier al nemulțumirilor sociale
„Voi realizați cât de rupți de realitate sunt oamenii ăștia? Ajunși în niște înalte poziții de demnitate publică pe frustrarea românilor față de incapacitatea clasei politice și prin implicarea fățișă a serviciilor secrete în alegeri, și-au demonstrat cu vârf și îndesat incompetența, inadecvarea și limitele extrem de joase. Comunitățile administrate de ei sunt praf și pulbere, în ministerele prin care au trecut au făcut pârjol. Cu toate astea, încurajați și de un public taliban cu nimic diferit de vadimiștii sau băsiștii rămași în tranșee până la pulverizarea propriilor partide, au impresia că totul li se cuvine. Fiindcă li s-a dat nas și li se permite…”, mai spune Victor Ciutacu, în direct la Romnia TV.