Victor Ciutacu, despre performanţa lui David Popovici: „Românii pun mâna pe telecomandă la victorii”

Victor Ciutacu remarcă faptul că o performanţă mai modestă a lui David Popovici l-ar fi aruncat pe campionul mondial la "ştiri pe scurt".

21 iun. 2022, 13:16
Victor Ciutacu, despre performanţa lui David Popovici: „Românii pun mâna pe telecomandă la victorii”

Victor Ciutacu s-a entuziasmat la victoria lui David Popovici, dar remarcă nu fără amărăciune că românii se entuziasmează doar la victorii şi uită, ca şi în alte cazuri, de sporturile mai puţin aducătoare de profit.

„Toți inepții ăia prețioși care se laudă că și-au scos televizoarele din casă fiindcă-și iau toată informația de pe net înjură televiziunile la care cică nu se uită fiindcă n-au dat în direct mondialele de natație. Băi, panaramelor, dacă tot sunt televiziunile de căcat, de ce voiați să-l vedeți fix în WC pe David Popovici? Și totuși le răspund. Pentru că înotul nu face audiență, nu aduce bani de salarii și de facturi, dar costă să-l difuzezi. E simplu, dau unii din degete isteric în rețelele sociale, dar nu pun mâna pe telecomandă. Și asta doar la victorii, că, dacă nu s-ar fi calificat în finală copilul, nici la știri pe scurt nu intra…”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

David Popovici, Aquaman în presa străină: „Parcă ar fi venit dintr-un viitor în care oamenii sunt amfibieni”

 

Victor Ciutacu, coleg de clasă cu prima campioană mondială din nataţia românească, Tamara Costache:

Cotidianul spaniol AS, elogii la adresa lui David Popovici: Începe o nouă eră. Românul alunecă prin bazin cu puţin efort

David Popovici începe o eră la Budapesta. Înotul lui nu are limite, parcă ar fi venit dintr-un viitor în care oamenii sunt amfibieni, scrie cotidianul spaniol AS despre sportivul român.

„Prezentul este David Popovici, înotătorul român în vârstă de 17 ani care luptă de două sezoane şi îşi transformă toată proiecţia în realitate. Şi viitorul este tot al lui. Românul alunecă prin bazin cu puţin efort, fără să ridice apa sau să schimbe ritmul, cu o naturaleţe uimitoare. Face parte din acel grup de sportivi care impresionează când îi vezi în prima clipă. Arena Duna din Budapesta şi-a pus ochii pe acest bărbat înalt, brunet, cu aspect încă tineresc, care a alunecat pe culoarul 4 şi a stabilit un record mondial la juniori”, au scris jurnaliştii de la AS.

David Popovici, calificat în semifinale la 100 metri liber la CM de la Budapesta: „Oamenii de acasă au crezut în mine! Medalia este pentru ei”
Sportivul David Popovici s-a calificat în semifinalele probei de 100 metri liber la Campionatul Mondial de Nataţie de la Budapesta. Popovici a terminat seria de calificare pe primul loc, cu 46.70 secunde, cel mai bun timp din calificări. Semifinalele sunt programate în această seară, de la orele 19:26 şi 19:31, ora României. Luni,  David Popovici a ocupat locul 1 la Campionatele Mondiale de Nataţie de la Budapesta. David şi-a „spulberat” adversarii şi a reuşit timpul de 1:43.21, record mondial la juniori, la doar 17 ani.


loading...
Partenerii noștri