Victor Ciutacu, despre testarea lui Ionuț Lupescu la Primăria Capitalei: „Dacă-l întreabă Nicușor Dan de conducte și PUZ-uri, se închide brusc la nonstop”

În timp ce Nicușor Dan și-a anunțat candidatura, iar Cristian Popescu Piedone şi-a început campania, coaliţia PNL-PSD încă bâjbâie cu lista extinsă din care să extragă candidatul-minune care să bată unul dintre cele mai dezastruoase mandate din istoria Bucureştiului.

05 mart. 2024, 12:44
Victor Ciutacu, despre testarea lui Ionuț Lupescu la Primăria Capitalei: „Dacă-l întreabă Nicușor Dan de conducte și PUZ-uri, se închide brusc la nonstop”

Victor Ciutacu analizează ultimele evoluţii de pe scena politică şi îşi face cruce cu ambele mâini după ce Ionuţ Lupescu a apărut de pe dreapta eşichierului politic pentru a-i găuri poarta primăriei lui Nicuşor Dan.

„Sunt extrem de curios, fie și în calitate de dinamovist de mic, cine e mintea luminată din anturajul liberalilor care a avansat ideea măsurării lui Ionuț Lupescu pentru Capitală. Înțeleg că nu i-au găsit poziție eligibilă pe listă la europarlamentare (n-are ea, Sabina Iosub, loc deocamdată), cum își dorea, dar, zău, omul e pierdut alegerile la FRF în fața lui Răzvan Burleanu. Dacă-l întreabă Nicușor Dan de conducte și PUZ-uri, se închide brusc la nonstop. Și, după aia, cred că fostul internațional va candida la Președinția României, că doar asta i-a mai rămas de pierdut lamentabil…
P.S. Știu modelul Damiano Tomassi primar la Verona, da-i altă mâncare de pește acolo”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Victor Ciutacu: „Măreaţa coaliție forează în continuare după talente ascunse, de parcă membrii de partid ar fi ciumaţi”

Nicolae Ciucă spune că una dintre persoanele testate în sondaje pentru Primăria Capitalei este Ionuţ Lupescu: A făcut parte din staff-ul UEFA, face parte din generaţia de aur

Preşedintele PNL. Nicolae Ciucă, a declarat luni, că una dintre persoanele testate în sondaje de PNL pentru Primăria Capitalei este fostul fotbalist Ionuţ Lupescu, despre care spune că a făcut parte din staff-ul UEFA, face parte din generaţia de aur şi consideră că este o persoană foarte bună pentru a fi testat şi sondat.

Nicolae Ciucă a declarat la Digi24 despre un candidat comun al coaliţiei PNL-PSD la alegerile pentru Primăria Capitalei că trebuie să fie o persoană agreată de ambele partide pentru a se ajunge la o înţelegere.

Nicolae Ciucă anunţă că Ionuţ Lupescu este testat de PNL: „A făcut parte din generaţia de aur, a făcut istorie. Vedem ce zic bucureştenii”
”Dacă vom găsi acea persoană care să fie agreată de ambele partide şi să aibă perspectiva că îndeplineşte cerinţele şi aşteptările pe care cetăţenii din Bucureşti le au, cu certitudine ne vom putea înţelege pe acest subiect”.

Despre sondajele pe care PNL le face, Nicolae Ciucă a spus că una dintre persoanele testate în sondaje este Ionuţ Lupescu. ”Am căutat acei oameni care au în spate un background, inclusiv managerial”, a precizat Ciucă, arătând că ”Ionuţ Lupescu a făcut parte din staff-ul UEFA, a gestionat un buget de 5,5 milioane pe an”.

Potrivit lui Nicolae Ciucă, Lupescu ”face parte din generaţia de aur”. ”Eu consider că este o persoană foarte bună pentru a fi testat şi sondat. Vedem ce spun bucureştenii”, a mai arătat liderul liberal.

Mircea Coșea: Acum, orice cântăreț sau sportiv vrea să fie politician!

Profesorul s-a arătat de asemeni îngrozit că acum orice persoană cu o oarecare notorietate vrea să devină europarlamentar și a punctat spunând că: ”Europarlamentarismul în România este un eșec. În afară de doamna aceea care în fiecare dimineață postează poze cu  flori și urează ”Bună dimineața”, altceva nu se întâmplă! Cine sunt europarlamentarii noștri? Îi știe cineva?”, a arătat economistul care a mai adăugat, vorbind despre comisarul pentru transporturi Adina Vălean că aceasta a declarat la un moment dat, vorbind despre aderarea la Schengen că: ”Să sperăm că Austria va vedea eforturile României!”, afirmație despre care Coșea a spus că este egală cu zero: ”Cum ”să sperăm”? Trebuie să mergi la Bruxelles și să bați cu pumnul în masă, nu să stai și să ”speri”!”, a spus analistul.