Victor Ciutacu: „Măreaţa coaliție forează în continuare după talente ascunse, de parcă membrii de partid ar fi ciumaţi”

Victor Ciutacu trage linie înainte de alegeri şi constată că marile partide care fac strategii pe două mandate sunt total nepregătite în stabilirea unor liste minime de candidaţi, deşi se ştia că vine un an cu supraîncărcătură electorală.

28 feb. 2024, 11:05
Victor Ciutacu: „Măreaţa coaliție forează în continuare după talente ascunse, de parcă membrii de partid ar fi ciumaţi”

Analiză amplă pe alegerile de anul acesta, făcută de Victor Ciutacu în exclusivitate la România TV. „Parcă niciodată n-au fost partidele politice mai nepregătite înaintea alegerilor. Au exact atitudinea primarilor și a drumarilor pe care-i ia iarna prin surprindere. Se știe de o veșnicie jumate că 2024 e an superelectoral și mai nici una dintre principalele formațiuni politice nu a fost în stare să-și crească și să-și consolideze niște candidați cu profil de câștigători”, a spus Victor Ciutacu în direct la România TV.

Victor Ciutacu, despre vila pregătită pentru Klaus Iohannis: „Groful vrea palat de 9 milioane de euro”

„Toată lumea umblă după vedete de oriunde altundeva decât din interior, de parcă membrii de partid ar fi ciumați. La localele din București, cel puțin, în ciuda mandatelor de coșmar, Nicușor Dan și Clotilde Armand par mai favoriți ca niciodată. Pesediștii nu știu cum să scape de Gabi Firea fără să pară c-o gonesc ei, iar la Sectorul 1 fug toți ca dracul de tămâie de confruntarea de mahala cu franțuzoaica. Liberalii, mai bezmetici decât colegii lor de coaliție, l-au umflat cât au fost ei în stare pe Sebastian Burduja, iar acum nu știu cum să-i spună de la obraz că-i cam încurcă și că ar face bine să revină la Sectorul 1. Să se bage în mocirlă cu singurul bebeluș alb de la maternitatea din Guadelupe. În timpul ăsta, prin intermediul inevitabilului Remus Borza, umblă după afaceriști prin oraș, că-i leșinat electoratul după bogătași ca Dan Ostahie și Dan Șucu, multimilionari dispuși să se sacrifice pentru binele poporului suveran. Același lucru îl fac și prin țară. Dacă nu iese scor, măcar să producă un ban cinstit.”,  mai spune Victor Ciutacu.

Monstruoasa rețea-caracatiță a lui Florian Coldea. Victor Ciutacu: „Așa au erupt, din nimic, tinerii multimilionari care dau de-a dura cu banii, sfidează realitățile și oamenii obișnuiți”

„La europarlamentare-i și mai jale. De când s-a anunțat listă comună, s-au împuținat locurile și s-au înmulțit candidații. Și aici e damblaua cu figurile noi și independente în vârful grămezii. S-a început cu inspida Luminița Odobescu, de la Externe, și s-a continuat aberant cu Ramona Chiriac, ambasadoarea UE la București. Pe ambele le cunosc cel mult vecinii de scară sau cartier. Așa că măreața coaliție forează în continuare după talente ascunse. Au ajuns la magazinul de pantofi al Cristinei Bâtlan (bine că s-a retras Al Bundy din activitate) și, apogeul inadecvării, la Oana Gheorghiu, rezista-șefă de la Dăruiește Viața, care ne anunță de când eram mici că ea face un spital. Mai bine-l puneau direct pe Vlad Voiculescu și acuzau statul paralel că-l prigonește pe Magicianul care ne-a adus vaccinuri pentru 10 generații…”, conchide Victor Ciutacu.