Victor Ciutacu, despre vila pregătită pentru Klaus Iohannis: „Groful vrea palat de 9 milioane de euro”

Victor Ciutacu a slalomat printre ultimele informaţii din presă şi taxează cu vorbe grele viloiul pregătit pentru preşedintele care şi-a construit un imperiu imobiliar din meditaţii.

27 feb. 2024, 13:10
Victor Ciutacu, despre vila pregătită pentru Klaus Iohannis: „Groful vrea palat de 9 milioane de euro”

„Mă topesc de plăcere când îi văd pe ăia care ne somau să-l votăm pe Iohannis, că moare democrația fără el la Cotroceni, sufocați de indignare că groful vrea palat de 9 milioane de euro și că refuză să spună cât cheltuie pe avioanele de miliardar excentric. Într-o lume ideală, ar trebui luați pentru complicitate la delapidare. Să se-nvețe minte și să nu mai facă…”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

 Reacția lui Marcel Ciolacu despre vila lui Iohannis: „Haideți să ne vină toată informația de la RA-APPS / Așa este legea”

Regia Protocolului de Stat (RA-APPS) renovează o vilă de 1.200 mp pe Bulevardul Aviatorilor din București, în jurul căreia se află un șantier învăluit în mister. Clădirea aparține statului, a fost sediu al PNL și al ALDE, iar investiția se ridică la 7 milioane de euro din bani publici, dezvăluie jurnaliștii Recorder. Premierul Marcel Ciolacu a comentat marți informațiile din presă, fiind întrebat dacă vila este pentru președintele Klaus Iohannis.

Victor Ciutacu, despre politică, fotbal şi puţine funeralii

„Nu știu dacă cheltuielile sunt de 7 milioane. Am aflat și eu din presă despre aceste sume. Este o vilă a RA-APPS, nu este nici prima, nici ultima unde se fac investiții. (…) Cu certitudine, eu, astăzi, Marcel Ciolacu nu vă pot răspunde dacă este pregătită sau nu pentru președinte, sau pentru alt demnitar. (…) Nu pot interzice RA-APPS-ului sau Secretariatului General să nu își fac un plan de investiții multianual, pentru că nici nu vreau ca știrile să fie că, domne, se cheltuie 7 milioane într-o lună pentru 100 de mp. Haideți să ne vină toată informația de la RA-APPS. (…) Așa este legea! Nu știm dacă acea clădire este destinată președintelui”, a spus Marcel Ciolacu.

Victor Ciutacu despre culisele alegerilor pentru Bucureşti

În driect la România TV, Victor Ciutacu a vorbit şi despre întâlnirile de taină din politică: „Scena cu reporterii năvăliți peste prânzul cel de taină, în care Nicolae Ciucă a fost surprins împreună cu marele combinator Remus Borza și cu omul de afaceri Dan Ostahie, la o friptură de barosani și-un vin de îmbogățiți, dincolo de caracterul ei anecdotic, denotă atât uriașul interes pentru Primăria Capitalei, cât și penibila naivitate politică a generalului călit în luptele din deșert. Dacă interesul pentru asigurarea unei succesiuni profitabile a lui Nicușor Dan era lesne de intuit, fiindcă e vorba, totuși, de un buget anual de vreo 3 miliarde de euro, iar marele vânzător de electrocasnice a mai văzut bani vrac la viața lui, șochează lipsa de precauție și inadecvarea președintelui PNL”.

Monstruoasa rețea-caracatiță a lui Florian Coldea. Victor Ciutacu: „Așa au erupt, din nimic, tinerii multimilionari care dau de-a dura cu banii, sfidează realitățile și oamenii obișnuiți”

„Pe de o parte, alunecosul Remus Borza, devenit de nu se știe când și cum mâna dreaptă a lui Nicolae Ciucă, era, de mai bine de o săptămână, subiectul unei bine țintite campanii media. A te afișa cu el, la vedere, cu tot cu previzibila propunere de candidat Dan Ostahie, într-o crâșmă de bogați, mai ales în perioada asta, cu tot cu SPP-ul la scară, presupune un grad mare de inconștiență și de lipsă de fler politic. Pe de altă parte, să încerci să impui PSD candidatul tău la Capitală, după ce tocmai părea că ai scăpat de perspectiva recidivei Gabriela Firea, presupune un mare grad de încredere-n tine și o extrem de proastă cunoaștere a aliatului tău politic. Să-ți închipui că Marcel Ciolacu, oricât și-ar dori-o trasă pe linie moartă pe Gabriela Firea și după ce te-a salvat de la înec acceptând comasarea alegerilor, îți va oferi pe tavă ditamai pleașca la Capitală înseamnă că nu ai ce căuta în politica de vârf. Și că Mihai Tudose avea dreptate când declama că ești din alt film.

Una peste alta, bucureștenii ajung iar la clasicul citat „toți vă vor binele, nu vi-l lăsați luat”. Iar noi, părerologi, rămânem pe buze cu retorica întrebare de ce niște pricopsiți extrem de bogați ca Șucu, Ostahie și alții ca ei vânează cu disperare postul de bugetar-șef la Primăria Generală”, a mai spus Victor Ciuatcu