Victor Ciutacu, despre politică, fotbal şi puţine funeralii

Victor Ciutacu analizează, de la firul Facebookului, ultimele evenimente socio-politice-fotbalistice, iar concluziile nu sunt tocmai fericite.

26 feb. 2024, 15:37
Victor Ciutacu, despre politică, fotbal şi puţine funeralii

Victor Ciutacu, despre Băsescu

„A tremurat de spaima lui o țară întreagă, pe care călărit-o vârtos. A semănat valuri de teroare. Iar acum a ajuns să-și ia umilință în direct. Nu-i vorbă, are și el talent cu carul la măscăreală. Dar măcar la aparența de om de stat ar putea să țină. Când te bagi în troacă, te mănâncă porcii…
P.S. Indiferent cât de mult l-am detestat, am încercat să-l respect ca preopinent. Și zău dacă pot pricepe de ce nu realizează că stârnește milă”

Monstruoasa rețea-caracatiță a lui Florian Coldea. Victor Ciutacu: „Așa au erupt, din nimic, tinerii multimilionari care dau de-a dura cu banii, sfidează realitățile și oamenii obișnuiți”
Victor Ciutacu, despre „ai noştri ca bradul” de pe bancile de rezerve:

„Cei mai reprezentativi jucători de fotbal români ai momentului se împlinesc sportiv în străinătate. Unul produce știri despre cât de spectaculos se bucură pe banca de rezerve a echipei când dau colegii lui gol, celălalt a devenit mascota muzicală a clubului și se întreține cu maneliștii în social media. Uitasem, ar mai fi unul, care și-a chemat frizerul din țară să discute despre principii de viață. Îi rupem pe genunchi pe toți la Euro!”

Victor Ciutacu, despre Ferma Dacilor: Nici dacă Dinicu își ungea singur pensiunea cu untură și catran și după aia-i dădea foc cu o baterie de cocktailuri Motolov, nu putea obține o pălălaie de 1.000 grade Celsius”
Victor Ciutacu, despre funeralii

„După ce nunțile și botezurile s-au transformat în niște spectacole dezgustătoare, mai rămăsese doar o umbră de decență a durerii la înmormântări. Se-alege praful și de asta…”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.