Victor Ciutacu, dezlănţuit la adresa guvernului Orban: „Sunteţi cel mai sinistru regim politic de la al lui Ceauşescu încoace”

Jurnalistul Victor Ciutacu a postat marţi pe blogul său, "Vorbe Grele", un articol în care desfiinţează guvernul Orban, după ce în seara de luni autorităţile au raportat 13 persoane decedate din cauza COVID 19 în ultima săptămână şi care nu au fost incluse în raportările zilnice.

RomaniaTV.net
31 mart. 2020, 08:27
Victor Ciutacu, dezlănţuit la adresa guvernului Orban: „Sunteţi cel mai sinistru regim politic de la al lui Ceauşescu încoace”

„Ați ajuns să ascundeți morți, bă! Și să urați condoleanțe. Sunteți cel mai sinistru regim politic de la al lui Ceaușescu încoace. V-ați ridicat cinic pe morții de la Colectiv, vă scufundați patetic cu morții de Coronavirus agățați de gât. Nici acum nu pricepeți ce vi se întâmplă. Se prăbușește o lume în jurul vostru, iar voi furați ca apucații la importurile de medicamente, de materiale sanitare și de protecție. O să fiți îngropați cu toată ciordeala în jurul vostru, aliniată ordonat pe ștergare cu briliante, ca faraonii. odinioară Cu toate șpăgile pe care le vărsați în presă și-n influencereala voastră securistică, nimeni și nimic nu vă mai oprește din drumul către mormânt. Sunteți mai tembeli decât violoniștii de pe Titanic:, scrie Victor Ciutacu pe Citacu.ro.

Citeşte şi: Ministrul Sănătăţii: „La Suceava a fost o transmitere comunitară accelerată”