Victor Ciutacu, după imaginile incredibile cu o judecătoare: „Băutul a devenit o chestie banală, de oțetari de la țară”

Flagelul drogurilor cuprinde și oameni de la vârful statului și nimeni nu pare că poate să-l oprească. Victor Ciutacu a analizat evenimentele din ultima perioadă.

10 apr. 2024, 10:10
Victor Ciutacu, după imaginile incredibile cu o judecătoare: „Băutul a devenit o chestie banală, de oțetari de la țară”

Victor Ciutacu a tras linie după ultimele imagini cu judecătoarea care a înclinat balanţa spre consumul de stupefinate, iar concluzia e una simplă – „e pe bani!”.  „Imaginile cu ditamai judecătoarea de la Suceava, filmată în propria casă cu nasul-n farfuria cu făină d-aia scumpă, alimentată de traficanți la domiciliu, sunt emblematice pentru degradarea societății românești. Nu era nimeni naiv să-și închipuie că flagelul ăsta nenorocit n-ar fi ajuns și-n măruntaiele instituțiilor de forță. Ba, mai mult decât atât, cunoscătorii care au ceva conexiuni la vârf știu, măcar din auzite, dacă nu și pe încercate, halul de stricăciune în care se scaldă așa-zisa protipendadă de tip nou.

Băutul a devenit o chestie banală, de oțetari de la țară, fumatul de iarbă a rămas pentru corporatiștii cu rucsăcelu-n spate, trasul pe nas și înghițitul de pastile sunt hiturile momentului. Nenorocirea e că, până să vină mascații s-o ridice de-acasă pe doamna jude, femeia aia declasată decidea destinele unor oameni. Mai buni sau mai răi, contează puțin spre deloc, ea era, legal vorbind, dreptatea cu D”, a spus Victor Ciutacu în direct la România TV.

Victor Ciutacu se judecă iar cu ex-procurorul Portocală: „Dacă tot nu m-a dus pe arest la Câmpina, ne vedem în instanţa civilă”

„Din gură, toate mărimile țării, inclusiv alea consumatoare, sunt îngrijorate de proporțiile traficului de narcotice și de consecințele devastatoare asupra utilizatorilor și, în general, a societății. Numai că faptic lupta antidrog e un basm de adormit copiii. Capturile sunt infime, pedepsele sunt ridicole, nici un cap mare nu pică. Doar plevușcă de arătat a televizor. Așa a fost posibilă și tragedia uriașă provocată de drogomanul Vlad Pascu, așa e posibil și tupeul cu care tatăl ucigașul dă astăzi lecții de conduită presei care-l tratează pe iresponsabilul de fiu-său ca pe o scursură. Și nu, problema nu e că pedepsele sunt mici, că nu sunt.

Adevărată tragedie e că autoritățile sunt, în cel mai bun caz, inerte și, în cel mai rău caz, complice. Și că, până nu le vine-n casă nenorocirea pe persoană fizică, preferă să nu se bage. Pentru că, între alte, din banii foarte mulți produși din traficul de droguri se finanțează, mascat, și politicieni, și oengiști, și voci independente ale scenei publice…”, mai spune Victor Ciutacu la România TV.

Victor Ciutacu, în topul prezentatorilor TV care se bucură de cea mai mare încredere a românilor: „Vestea proastă pentru societate este că nu vine nimeni spectaculos din urmă”