Victor Ciutacu, editorial în ProSport, despre FCSB: „Cea mai bogată echipă caută stadion cu ziua”

În editorialul publicat miercuri în ProSport, jurnalistul România TV Victor Ciutacu se referă la situaţia paradoxală în care se regăseşte FCSB, echipă care de ani de zile se plimbă de pe un stadion pe altul, nereuşind să aibă o arenă proprie, în ciuda averii patronului Gigi Becali.

04 mai 2022, 12:36
Victor Ciutacu, editorial în ProSport, despre FCSB: „Cea mai bogată echipă caută stadion cu ziua”

Victor Ciutacu punctează principalele cauze care au dus la această situaţie bizară, punctul de plecare fiind „alungarea” din Ghencea a echipei lui Gigi Becali după „obsesiile unui soi de jurist (cu aere de contabil) de trupă iritat subit că n-a mai încăput la masa privilegiaților”, pentru a face loc acolo noii echipe Steaua.

„N-am auzit ca vreun minister al Apărării din vreo țară NATO să aibă echipă profesionistă de fotbal. Nici măcar rușii ori ucrainenii nu-și mai permit de ani buni asemenea aroganțe tembele, s-au inventat oligarhii pentru nobila misiune a propășirii sportului de performanță.

Noi suntem mai cu moț. Cu războiul la ușă, ținem cu dinții de porțile noii arene. Și le baricadăm și pe celelalte. Toate, construite și întreținute din impozitele și taxele plătite de români. Pentru că niște politruci au trăiri și niște șmecheri interese.

În paralel, într-o țară de la care luăm lumină la fotbal și unde ai noștri își rup cârca pe șantiere, două echipe din același oraș, Inter și Milan, se luptă la sânge pentru titlu. Și o fac pe același stadion…”, scrie Victor Ciutacu, în editorialul din ProSport.

Click aici pentru a citi în întregime editorialul lui Victor Ciutacu din ProSport

Citeşte şi Victor Ciutacu, editorial în ProSport, despre Novak Djokovic: „Fraier și Djokovic, nu putea să-și cumpere și el o adeverință de vaccinare la chiuvetă?”