Victor Ciutacu, editorial în ProSport, despre situaţia de la Dinamo: „Lăsaţi-i, frate, să retrogradeze!”

Realizatorul România TV, Victor Ciutacu, a scris în editorialul său săptămânal din ProSport despre situaţia de la Dinamo, considerând că nu ar trebui făcute atâtea eforturi în afara terenului pentru ca echipa să nu retrogradeze.

11 feb. 2022, 13:19
Victor Ciutacu, editorial în ProSport, despre situaţia de la Dinamo: „Lăsaţi-i, frate, să retrogradeze!”

„Cei care, profund nedrept, se intitulează astăzi Dinamo sunt o imensă rușine, de la oficialii gușați și până la ultima caricatură care nu știe să stea în ghete. M-am uitat de câteva ori, cu greu, la bucăți de meciuri ale unor bieți nevolnici îmbrăcați, mai nou, în verde sau în negru. Dacă n-ar juca pe bani, mulți, puțini, la timp plătiți sau nu, chiar nu e treaba mea, aș fi jurat că-s pedepsiți. Că vrea cineva să-i facă de râs. Arată, scuze pentru misoginismul de peluză, ca niște femei cu tocuri pe patinoar.

Nu sunt în stare să facă o preluare cu latul, „centrează” în peluză sau rup fanionul de corner, sar la cap cât un șnițel, scapă mingea de zici că prin peștii din acvariu cu mâna. E atâta jale sinistră în bănănăiala lor bezmetică de te ia, la propriu, mila.

Citeşte şi Victor Ciutacu, vorbe grele pe Facebook: Vreţi solidaritate, ticăloşilor? Niciodată de la mine

Jur că refuz să pricep de ce se fac atâtea eforturi pentru menținerea echipei în primul eșalon. E nenatural, e ridicol, e trist. Lăsați, fraților, nevolnicii să retrogradeze. Creșteți niște copii talentați, dați-le încredere, căliți-i, învătați-i să se lupte pentru viitorul lor. Poate promovează și se sudează o echipă. Poate chiar joacă fotbal„, scrie Victor Ciutacu, în editorialul din ProSport.

Au căzut în B, în țări cu tradiție în fotbalul mondial, foste câștigătoare ale Cupei Campionilor sau finaliste de Champions League. Hamburger SV e tot acolo, de Nottingham Forest ați auzit? Aston Villa a stat până s-a săturat în Divison One.

Click aici pentru a citi întregul editorial al lui Victor Ciutacu

Citeşte şi Victor Ciutacu atacă ideea materiei „Istoria evreilor. Holocaustul”: „E o tâmpenie grandioasă, o încercare a inadecvatului care gândeşte la fel de lent cum vorbeşte să se pună bine cu evreimea mondială”