Victor Ciutacu, vorbe grele pe Facebook: Vreţi solidaritate, ticăloşilor? Niciodată de la mine

Victor Ciutacu a avut un atac dur la adresa celor care în urmă cu câţiva ani solicitau desfiinţarea postului România TV.

28 ian. 2022, 19:16
Victor Ciutacu, vorbe grele pe Facebook: Vreţi solidaritate, ticăloşilor? Niciodată de la mine

Victor Ciutacu a transmis un mesajul dur pe pagina sa de socializare. Vedeta România TV a explodat la adresa celor care caută acum să obțină sprijin în clipa în care sunt atacați. Jurnalistul le-a transmis acestora, pe pagina sa de Facebook, un mesaj categoric. El a amintit că în clipa în care colegii săi erau într-o situație dificilă, nimeni nu a sărit în apărarea lor. Aceeași atitudine s-a petrecut și în clipa în care se dorea desființarea postului de televiziune România TV.

Victor Ciutacu, reacţie spumoasă după ce Parlamentul a fost spart. „Un irlandez beat a venit şi a spart Casa Poporului. Intrăm în Cartea Recordurilor!”

„Sunt 5 ani de când colegii noștri erau fugăriți, bajocoriți, agresați de reziști prin Piața Victoriei. Sunt 5 ani de când reziștii organizau boicoturi împotriva noastră, ne amenințau clienții de publicitate și instigau ambasadele să facă presiuni la multinaționalele lor să rezilieze contractele cu noi

Sunt 5 ani de când oameni a căror singură „vină” era că lucrează la Romania TV au fost nevoiți să-și caute alte slujbe ca să nu moară de foame ca urmare a efectelor isteriei reziștilor.

Sunt 5 ani de când unii dintre noi, cei mai vizibili și cu atitudine, primeam valuri de amenințări de la reziști”, a spus Ciutacu.

În opinia sa, ceea ce s-a petrecut atunci a avut loc cu larga complicitate și „la instigarea celor care pișă patetic azi ochii că a strănutat George Simion olecuță spre ei în rețeaua socială pe care au folosit-o acum 5 ani să ne demonizeze”.  El a întrebat retoric dacă acum se cere solidaritate.

Răspunsul lui Ciutacu a fost categoric. „Niciodată de la mine și, sper, de la postul de televiziune pentru care lucrez și pe care ați vrut să-l distrugeți”, a comentat jurnalistul România TV. El a transmis că aceștia își pot câștiga singuri solidaritatea și respectul pe care „îl cerșesc”.

„Totul, absolut totul s-a petrecut cu larga complicitate și la instigarea celor care pișă patetic azi ochii că a strănutat George Simion olecuță spre ei în rețeaua socială pe care au folosit-o acum 5 ani să ne demonizeze. Vreți solidaritate, ticăloșilor? Niciodată de la mine și, sper, de la postul de televiziune pentru care lucrez și pe care ați vrut să-l distrugeți. Câștigați-vă singuri, dacă sunteți în stare, solidaritatea și respectul pe care le cerșiți. Dacă nu puteți, ghinion! Voi privi extrem de detașat, contemplativ, fără nici un sentiment, zbaterea voastră în mocirlă. Și nu voi face un pas, unul singur, spre voi, să intind o mână și să vă trag afară din noroi. E locul vostru, n-o să mă apuc eu să vă stric ecosistemul…”, a scris acesta pe Facebook.


loading...
Partenerii noștri