Victor Ciutacu îi dă replica lui Mihai Morar după ce acesta a reclamat preluarea fără acord a conferinței în care a fost invitat părintele Vasile Ioana: „Dacă ai avea conștiința adevăratei tale poziții în ierarhia valorilor, ar trebui să fie o onoare pentru tine”

În emisiunea "Punctul culminant" din seara zilei de 5 iunie, a fost difuzat pe post un fragment din conferința "Fain și simplu" în care Mihai Morar l-a avut invitat pe părintele Vasile Ioana. Urmare a acestei difuzări, Mihai Morar a atacat România TV, acuzând faptul că postul "din care miroase zilnic a putrezire umană și a descompunere morală" difuzează "fără acord și fără sursă" respectiva conferință.

06 iun. 2023, 14:15
Victor Ciutacu îi dă replica lui Mihai Morar după ce acesta a reclamat preluarea fără acord a conferinței în care a fost invitat părintele Vasile Ioana: „Dacă ai avea conștiința adevăratei tale poziții în ierarhia valorilor, ar trebui să fie o onoare pentru tine”

Într-o postare pe Facebook, Victor Ciutacu, realizatorul emisiunii „Punctul culminant„, îi dă replica lui Mihai Morar, explicând motivul pentru care sursa nu a fost vizibilă pe ecran. Jurnalistul România TV își asumă „neatenția și superficialitatea„, dar îi solicită lui Mihai Morar o confruntare „bărbătească”, și nu una prin intermediul rețelelor sociale.

Mihăiță, hai s-o lămurim și s-o reglăm bărbătește

Podcastul tău a fost inițial citat. Din nefericire, însă, din cauză că fragmentul a fost difuzat în fereastră, nu în full, cum ar fi trebuit, nu s-a mai văzut. Ceea ce nu ne scuză neatenția și superficialitatea. În plus, dacă voia cineva să te ascundă și să-ți dea jos laurii de pe frunte, te tăia la montaj, dar n-a făcut-o nimeni. Ai apărut, așadar, în prime time, pe postul de știri cu cea mai mare audiență. Ar trebui, dacă ai avea conștiința adevăratei tale poziții în ierarhia valorilor, să fie o onoare pentru tine, să faci capturi, să le printezi și să le înrămezi.

Am ales să difuzez bucata aia de podcast din două motive. Unu la mână, faptul în sine că un popă umple, cu bilete tăiate la intrare, Ateneul Român e o știre în sine. Doi la mână, Vasile Ioana, pe care-l cunosc de pe vremea când tu săreai liniile de tramvai la oraș, să nu te curenteze, chiar a spus lucruri mișto. Cum a făcut-o și când cu referendumul pentru familie, dar nu-mi amintesc ca atunci să-ți fi stârnit vreun interes, mie da. Dacă nu doreai să fii preluat, ceea ce mă îndoiesc, având in vedere cât de ahtiat după popularitate ieftină ești, puneai restricții de copyright.

Dacă chiar urla revolta-n tine, în timp ce materialul era difuzat pe post în prime time, în cea mai vizionată emisiune a postului care îți pute, îmi dădeai mesaj și o rezolvam instant. Ai numărul meu, e același, am fost colegi într-un post tv în care tu făceai emisiuni de înaltă ținută cu Adelina Pestrițu lângă tine și cu eminente intelectuale gen Bianca Drăgușanu invitate.

Citeste si Victor Ciutacu: „Nu Dana Budeanu nu vă dă lefuri mărite! Profesorii revoltați sunt greviști și la meditații sau doar la locurile de muncă?”

Dacă te țin bretelele și ai ceva de reproșat sau de demonstrat, răfuiește-te cu mine, sunt băiat mare. Nu-mi jigni colegii. Oricare dintre ei e, profesional, la ani lumină distanță de tine, nu în favoarea ta.

Scrii mult, siropos și inconsistent. Iar faptul că, dupa ce ani de zile ai zgârmat la propriu prin rahat și lenjerii, te-ai rebranduit în PR financiar al doctorilor și popilor celebri și bei pe bani suc de aronia pe facebook nu te face automat ziarist. Păstrează-ți statutul de saltimbanc, te prinde mai bine„, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Citeste si Mihai Morar sare la gâtul lui Lucian Mândruță. ”Ai citit Biblia precum Cățeluș cu părul creț”