Victor Ciutacu îl demolează pe CTP: „Fostul crucişător a ajuns mai rău decât Ghinion Iliescu, unde pune mana se alege prafu’”

Scandalul GSP-Ringier a făcut şi victime colaterale. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, după ce a plecat cu puţin scandal de la Digi 24, a rupt colaborarea şi cu gazeta sportivă. Victor Ciutacu comentează ironic demisia.

04 oct. 2023, 17:24
Victor Ciutacu îl demolează pe CTP: „Fostul crucişător a ajuns mai rău decât Ghinion Iliescu, unde pune mana se alege prafu’”

Victor Ciutacu a comentat pe Facebook plecarea”Cum reuseste inutilu’ de CTP sa se lipeasca de cate un loc de munca unde sa-si verse focurile care-l ard pe interior, cum ori se cearta cu vecinii, ori pateste pravalia cate un pocinog major. Acu’ abia se inhaitase si el cu Tolo si, hop, beleaua. Fostul crucisator a ajuns mai rau decat Ghinion Iliescu, unde pune mana se alege prafu’”.

CTP anunță că nu va mai publica în Gazeta Sporturilor, în semn de solidaritate cu Cătălin Țepelin, îndepărtat din funcția de redactor-șef de către conducerea Ringier, decizie care a provocat protestul jurnaliștilor Gazetei Sporturilor și Libertatea. „Cătălin Țepelin nu a vrut să muște din cașcavalul jurnalismului vopsit, în favoarea caselor de pariuri sportive, împreună cu Ringier. Domnul Țepelin reprezintă o specie în faza finală de extincție”, spune Cristian Tudor Popescu.

Ciutacu îi desființează pe Tolontan și Țepelin: „Nu poți să ai contracte, de publicitate sau de imagine, inclusiv pe persoană fizica, cu casele de pariuri și să susții că sunt o mafie; ceea ce tu nu ai probat”

Într-un mesaj postat pe Facebook și intitulat „Extincția unei specii”, CTP își anunță cititorii că nu va mai publica în Gazeta Sporturilor, în semn de solidaritate față de Cătălin Țepelin, cu care spune că a colaborat la Gazeta Sporturilor timp de peste doi ani, „în modul cel mai corect și profesionist cu putință”.

Citește și Derapaj deontologic ireal! Cătălin Tolontan a luat prizoniere două publicaţii ale Ringier şi îi atacă pe patronii elvetieni pe prima pagina din tabloidul Libertatea si GSP! I-a pus pe toţi jurnaliştii să protesteze ca el sa nu fie concediat!

„Acum, Cătălin Țepelin nu a vrut să muște din cașcavalul jurnalismului vopsit, în favoarea caselor de pariuri sportive, împreună cu Ringier. A plecat. În marea majoritate a mass-media din România, „colaborarea” de acest soi între patron și jurnaliști funcționează fără hopuri. Domnul Țepelin reprezintă o specie în faza finală de extincție”, spune jurnalistul.


Sfântul Andrei
Sfântul Andrei