Victor Ciutacu: „În ciuda rictusului evident și a lacrimilor greu mascate, Gabriela Firea a trecut cu brio proba caznei publice”

Gabriela Firea tună şi fulgeră pe la colţuri, dar şi-a acceptat statutul. Ce face acum cea care spera să ajungă la Cotroceni pe trambulina Primăriei Capitalei, după ce partidul a scos-o din joc, are informaţii Victor Ciutacu.

21 mart. 2024, 11:44
Victor Ciutacu: „În ciuda rictusului evident și a lacrimilor greu mascate, Gabriela Firea a trecut cu brio proba caznei publice”

Victor Ciutacu s-a uitat atent la imaginile de la conferinţa de lansare a lui Cătălin Cîrstoiu şi remarcă faptul că Gabriela Firea este marele perdant politic al momentului, dar nu şi marele învins.

„Imaginile cu Gabriela Firea transfigurată, adusă ritualic la lansarea lui Cătălin Cârstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei și pusă să-l introducă pe cel din cauza căruia n-a avut loc, sunt extrem de puternice. Și spun extrem de mult despre cinismul politic al umilirii incomozilor sau deviaționiștilor de la linia oficială a partidului. Îți trebuie stomac extrem de tare să reziști unui asemenea afront public, să nu te prăbușești sau să nu te ia capul în direct. E, probabil, unul dintre exercițiile pe care trebuie să le bifezi pentru consolidarea unei cariere la vârful statului. Făcând o paralelă cu mitologia greacă, un soi de poruncile lui Hercule”,  a spus Victor Ciutacu în direct la România TV.

„Deși toți păreriștii o consideră învinsă, căzută la pământ, îmi permit să nu fiu de acord cu opinia majoritară. Îndrăznesc să cred că o cunosc olecuță mai binișor decât toți vânătorii de fluturi cu praștia. În ciuda rictusului evident și a lacrimilor greu mascate, Gabriela Firea a trecut cu brio proba caznei publice. Și, dacă e adevărat că refuză oferta confortabilă și relativ convenabilă a lui Marcel Ciolacu, de a-și lua viteză la Bruxelles întru uitarea diferendelor și slăbirea taberei lui Paul Stănescu, atunci va rămâne un cui tare și ascuțit în talpa pantofului liderului PSD. Să fim serioși, bani are, nu poate visa că se pricopsește în Parlamentul European. Cât despre ambiții politice, nu mai vorbim. D-aia e de așteptat să aleagă așteptarea momentului prielnic de a-i sări la gât celui care a încercat s-o elimine din cercul de brad zero al puterii. În timp ce-și va ascuți temeinic paloșul și sulița, timpul se va scurge repede. Și e extrem de posibil, dacă nu chiar probabil, să apară, unul după altul, acele momente. Localele-s mâine poimâine. Dacă opțiunea Cătălin Cârstoiu va fi falimentară, să te ții spectacol de uneltiri și atacuri. Care pot fi maxim înăbușite, până la prezidențiale. După care, aproape sigur, Marcel Ciolacu lasă partidul. Sau îl lasă partidul pe el. Dacă iese președinte, pleacă natural. Dacă pierde prezidențialele, pleacă gonit, cu Gabriela Firea dândui-i fatala. Singura variantă prin care o va putea opri ar fi candidatura comună și la Cotroceni, într-un tandem Ciolacu-premier, Ciucă-președinte. Abia în ipoteza asta se poate discuta despre înfrângerea ei… „, a mai spus Victor Ciutacu la România TV.

DEEPFAKE cu imaginea premierului Ciolacu şi a lui Victor Ciutacu pentru a promova o escrocherie: „Nu avem nicio legătură cu acest site. Înşelătorie!”

Firea, la prezentarea candidatului comun pentru PMB, Cătălin Cîrstoiu: Îmi doresc ca bucureştenii să simtă că ne dăm mână şi trecem peste poate pasiuni personale, să nu le spun orgolii, şi punem oamenii pe primul loc

Gabriela Firea, coordonatoarea campaniei PSD şi PNL la Primăria Capitalei, a vorbit miercuri, cu ocazia prezentării candidatului comun al coaliţiei pentru Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu, şi a declarat că îşi doreşte „ca bucureştenii să simtă că au autorităţile de partea lor, să simtă că ne dăm mână şi trecem peste poate pasiuni personale, să nu le spun orgolii, şi punem într-adevăr ca de fiecare dată, oamenii pe primul loc”.

„Am fost foarte preocupată să mă informez în legătură cu motivele pentru care oamenii sunt fericiţi în anumite oraşe ale lumii şi nefericiţi în alte oraşe. Oamenii cei mai nemulţumiţi de felul în care se raportează la autorităţi sunt aceia care vin din ţări şi oraşe care pun foarte mare accent pe viaţa fiecărui indiferent că locuiesc la periferie, în cartie vechi, în cartier nou şi oameni care trăiesc în stres urban redus şi se creează un echilibru coerent corect în viaţa profesională şi viaţa personală”, a afirmat Gabriela Firea, miercuri, la Parlament.

Victor Ciutacu face dezvăluiri incendiare la „40 de întrebări cu Denise Rifai”: „Nu e că sunt încrezut, sunt conștient de valoarea mea”

Liderul PSD Bucureşti a adăugat că „politic aşa cum spuneam ieri şi nu în glumă, voi munci mai mjult în această campanie pentru că îmi doresc ca bucureştenii să simtă că au autorităţile de partea lor, să simtă că ne dăm mână şi trecem peste poate pasiuni personale, să nu le spun orgolii, şi punem într-adevăr ca de fiecare dată, oamenii pe primul loc”.

„Mult succes domnului doctor, candidatul nostru, mult succes colegilor noştri de la sectoare şi colegilor consilieri generali. Dragi bucureşteni, dragi români, noi suntem în sluja dumneavoastră. Doamne ajută!”, a concluzionat Gabriela Firea.