Victor Ciutacu: „În fapt, legiferezi abuziv prelungirea arestului la domiciliu fără faptă al unui popor întreg”

Jurnalistul Victor Ciutacu a comentat violenţele care au izbucnit de Paşte şi este convins că a fost vorba de o manipulare de manual, iar ca să îşi susţină punctul de vedere lansează o provocare colegilor săi din presă.

RomaniaTV.net
21 apr. 2020, 16:22
Victor Ciutacu: „În fapt, legiferezi abuziv prelungirea arestului la domiciliu fără faptă al unui popor întreg”

Jurnalistul România TV Victor Ciutacu a postat un articol pe blogul său, în care acuză o manipulare de proporţii în ceea ce priveşte violenţele izbucnite în România în zilele de Paşti şi îi provoacă pe colegii ziarişti să îl însoţească în zonele fierbinţi ale Bucureştiului, pentru a arăta adevărul.

„Câteva cugetări după zilele de Paști și violențele izbucnite ca din senin. N-am nici un dubiu, nici măcar unul, că totul a fost și este premeditat. Biserica Ortodoxă s-a organizat impecabil și a lipsit taman acel bau-bau cu care maeștrii manipulării ne speriau să stăm terorizați de virusul ucigaș în case.

Așa că s-a inventat altceva: subita revoltă pe program a țigănetului, nu toți odată, dozat, pe rând, pe aceeași matrice, petrecerea spontană, musai filmată și dată live pe facebook, provocarea autorităților să vină acolo, ameințarea cu noua revoluție. Numai naivii nu știu cum duncționează și cine controlează, profitabil reciproc, industria asta.

Și cum pornești poreclita teroare, dozezi violențele, ții fraierii speriați în case și ai motive să introduci noi măsuri de zisă prevenție. În fapt, să legiferezi abuziv prelungirea arestului la domiciliu fără faptă al unui popor întreg. Ceea ce tocmai a anunțat Marcel Vela că se pregătește să facă. Vizionare plăcută!”, a scris marţi Ciutacu.

Citeşte şi: Bărbat împuşcat de poliţişti pe stradă, în Bolintin Vale, după ce i-a atacat pe agenţi cu un cuţit