Victor Ciutacu: În locu’ lu’ Tolontan, eu i-aș intenta proces pentru defăimare lu’ Băluță. Cum să fii în același grup infracțional organizat cu Mircea Marian?

Victor Ciutacu a comentat cu umor pe Facebook ştirile zilei, despre Cătălin Tolontan, ÎPS Teodosie şi situaţia din Bucureşti.

20 mai 2021, 21:47
Victor Ciutacu: În locu’ lu’ Tolontan, eu i-aș intenta proces pentru defăimare lu’ Băluță. Cum să fii în același grup infracțional organizat cu Mircea Marian?

Victor Ciutacu

: „Influencerilor, in Bucuresti se circula mai rau ca pe vremea lu’ Firea, se respira mai greu ca pe vremea lu’ Firea, se traieste mai rau si mai salbatic ca pe vremea lu’ Firea, da’ toti taceti ca cacatii-n tufe. E o liniste asurzitoare pe aici. Va mai hraniti din lesul Dancilei, cat sa nu muriti de foame. Daca nu sunteti chiar toti plecati pe spaga in Egipt – ca aia mai smecheri au prins Dubai, Maldive, hai, Zanzibar – inseamna ca nu aveti buget de cheltuit sa-l injurati pe Nicusor. Si ciubucariti la foc moale, cat sa nu vi se usuce matele de foame, de regula din Iflov, pe spatele alora care traiesc, muncesc si platesc impozite in Bucuresti. Orasul ala de care ati fugit prin noile paradisuri ecologiste, dar caruia aveti pretentia sa-i impuneti administratorii si regulile”.

Victor Ciutacu: „În locu’ lu’ Tolontan, eu i-aș intenta proces pentru defăimare lu’ Băluță. Cum să fii în același grup infracțional organizat cu Mircea Marian? Așa rușine să pățești după 30 de ani de presă, zău…”. Culmea e că Mircea Marian  se plânge de asocierea cu Cătălin Tolontan: „Cine vrea, poa` să-mi zică “penalule“! Băluță de la S4 m-a dat pe mâna DIICOT pentru constituire de grup infracțional și șantaj. Mă întristează nițel că-s în grup cu Tolontan, printre alții, dar sper să fie OK ca tovarăș de celulă. Încă nu știu ce am făcut, aflu abia mâine, dar precis am făcut ceva.
Zilele trecute, taman ce a fost condamnat la doi ani cu suspendare Marian Goleac, fost șef al ADP S4 și soț al unei doamne deputat PSD, dar e clar că criminalii sunt în presă, nu la primărie. Va fi funny.
PS: Însă, cu obidă scriu asta: e clar că în S4 opoziția o face presa, nu onorabilii consilieri locali USRPLUS și PNL care scriu niște postări miorlăite pe FB și cred că așa și-au făcut datoria.
PPS: Băluță e blând cu mine, Livache mă acuzase de tentativă de asasinat împotriva unui demnitar și alte alea. Practic, mă băgau la Rahova și aruncau cheia, la câte crime făcusem în plângerea lui Livache”, a scris Mircea Marian pe Facebook.

Iată plângerea penală depusă împotriva lui Cătălin Tolontan, pentru şantaj. Primarul Băluţă: „Există suspiciuni rezonabile că au acceptat cel puțin promisiuni de foloase, în schimbul constrângerilor exercitate asupra mea”

Victor Ciutacu îl apără şi pe ÎPS Teodosie în războiul cu Patriarhul Daniel:
„Știți de pățesc, într-o echipă de blatiști, jucătorii de fotbal care refuză să vândă meciul? Sunt excluși și arătați cu degetul de specialiștii în trânteli, în frunte cu președintele clubului și antrenorul.
Departe de a fi el însuși vreun sfânt, ÎPS Teodosie chiar asta pățește zilele astea. Din varii motive, inclusiv ăla că-i surâde ideea de a deveni căpitanul echipei, nu s-a băgat la blat și a scos tot de pe linia porții…”, scrie Victor Ciutacu pe Facebook.

Patriarhul Daniel îl spulberă pe ÎPS Teodosie, după ce acesta a cerut avansarea în ierarhie: Răzvrătire, sfidează Patriarhia, atitudine provocatoare, permite doctorate plagiate – DOCUMENT